Το Xiaomi Redmi 7A διατίθεται τελικά στη Γαλλία στην τιμή των 119 ευρώ

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Xiaomi Redmi 7A κυκλοφορεί επίσημα στη Γαλλία. Αυτό το αρχικό smartphone που προορίζεται για μικρούς προϋπολογισμούς πωλείται από 119 ευρώ μαζί μας. Διακρίνεται ιδιαίτερα από την εξαιρετική αυτονομία που παρέχεται από μια μπαταρία 4000 mAh και ένα Snapdragon 439 SoC χαμηλού πόρου.

Περισσότεροι από δύο μήνες μετά την επίσημη έκδοση του Xiaomi Redmi 7A στην Κίνα, το smartphone entry-level κυκλοφορεί στη Γαλλία. Διακρίνεται ιδίως από την παρουσία μιας μπαταρίας 4000 mAh που υπόσχεται δύο ημέρες αυτονομίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με οθόνη LCD 5,45 ιντσών και ανάλυση HD + 1440 x 720 pixel, τα οποία δεν πρέπει να τεντώνουν υπερβολικά την μπαταρία. Αλλά δεν πρέπει να είστε πολύ απαιτητικοί για την ποιότητα της οθόνης. Επιπλέον, το Redmi 7A τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 439 SoC.

Xiaomi Redmi 7A: επίπεδο εισόδου σε χαμηλή τιμή

Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας αισθητήρας φωτογραφιών Sony IMX486 12 MP (1,25 μm). Στο μπροστινό μέρος, η λήψη selfie ανατίθεται σε μια μονάδα 5 MP η οποία επιτρέπει επίσης τη χρήση της λειτουργικότητας Face ID. Δεν υπάρχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων σε αυτό το μοντέλο. Έχουμε δικαίωμα σε υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση του χώρου αποθήκευσης και υπάρχει υποδοχή υποδοχής 3,5 mm.

Διαβάστε επίσης: Η Xiaomi Redmi πειράζει ένα smartphone με κάμερα 64 MP

Το Redmi 7A διατίθεται σε Matt Blue, Matt Black, Gem Blue και Gem Red στο Mi.com, σε εξουσιοδοτημένα Mi Stores και από επίσημους μεταπωλητές (LDLC, Rue du Commerce, Cdiscount, Carrefour, Leclerc, Casino, Auchan .fr, Boulanger) από τις 30 Ιουλίου 2019 ενημερώστε την επωνυμία. Τη στιγμή της σύνταξης, δεν το προσφέρουν ακόμη όλα τα καταστήματα, οπότε μάλλον πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη ώρες. Το smartphone πωλείται σε τιμή 119 ευρώ για τη διαμόρφωση 2 GB RAM + 16 GB εσωτερικής μνήμης και σε 139 ευρώ για την παραλλαγή 2 GB + 32 GB.