Το Xiaomi Mi Mix 4 παρουσιάζεται, το Android Q ονομάζεται Android 10, τα Windows 10 θα επανεκκινήσουν τις εφαρμογές σας, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Xiaomi Mi Mix 4 αποκαλύπτεται αρκετές εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η Google αποχαιρετά τα ονόματα επιδορπίων με το Android 10, τα Windows 10 θα επανεκκινήσουν αυτόματα τις εφαρμογές σας κατά την εκκίνηση από το 2020… Καταγράφουμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Αισθητήρας φωτογραφιών Xiaomi Mi Mix 4: 108 MP, Snapdragon 855+ και 12 GB μνήμης RAM

Το τεχνικό φύλλο του Xiaomi Mi Mix 4 έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP που σχεδιάστηκε από τη Samsung, μια μεγάλη καμπύλη οθόνη Super AMOLED με ορισμό 2K και ένα Snapdragon 855 + ενισχυμένο 5G σε συνδυασμό με 12 GB μνήμης RAM και 1 TB αποθήκευσης. εσωτερικό UFS 3.0. Τέλος, θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4500 mAh συμβατή με γρήγορη φόρτιση στα 30 W.

Ανάγνωση: Xiaomi Mi Mix 4 – αποκαλύπτεται το τεχνικό φύλλο

Το Android Q ονομάζεται Android 10: είναι επίσημο, το Google στερείται επιδόρπιο

Η Google αποφάσισε να απορρίψει τα ονόματα των επιδορπίων. Η εταιρεία παραμένει τώρα σε αριθμούς για σαφήνεια. Το Android Q ονομάζεται επομένως απλώς Android 10. “Ακούσαμε ότι τα ονόματα δεν ήταν πάντα κατανοητά από όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας”, εξηγεί ο Sameer Samat, αντιπρόεδρος της διαχείρισης προϊόντων για Android. Εξάλλου, “ είναι δύσκολο για νέους χρήστες Android, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη σύμβαση ονομασίας, να γνωρίζουν εάν το τηλέφωνό τους είναι στην πιο πρόσφατη έκδοση “. Κατά τη διαδικασία, η Google παρουσίασε το νέο λογότυπο Android.

Διαβάστε: Android 10 – τα ονόματα των επιδορπίων έχουν τελειώσει

Τα Windows 10 θα επανεκκινήσουν αυτόματα τις εφαρμογές σας κατά την επανεκκίνηση

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε τα Windows 10 20H1 Build 18965. Από τον Απρίλιο του 2020, το λειτουργικό σύστημα θα αποθηκεύει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται όταν ο χρήστης απενεργοποιεί ή κάνει επανεκκίνηση των Windows 10. Αυτές οι εφαρμογές θα επανεκκινηθούν αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή. Αυτή η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Επιλογές σύνδεσης εάν έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Insider.

Διαβάστε: Windows 10 – μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στις εργασίες σας μετά από επανεκκίνηση