Το Xiaomi Mi 9T Pro θα παρουσιαστεί στη Γαλλία στις 20 Αυγούστου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 15 ώρες και 22 λεπτά

Το Xiaomi Mi 9T Pro αναμένεται στη Γαλλία για αρκετές εβδομάδες και πλησιάζουμε στο τέλος της κυκλοφορίας του στις περιοχές μας. Το αντίστοιχο του Redmi K20 Pro θα πρέπει να προσφέρει μία από τις καλύτερες τιμές στην αγορά και να γίνει το νέο αστέρι του κατασκευαστή, ενώ περιμένει το Xiaomi Mi Mix 4 που θα φτάσει λίγο αργότερα φέτος.

Το Xiaomi Mi 9T είναι διαθέσιμο στη Γαλλία από τις 12 Ιουνίου, αλλά η έκδοση Pro εκκρεμεί. Προφανώς όχι για πολύ καιρό. Πράγματι, η μάρκα έχει πειράξει μια ανακοίνωση για τις 20 Αυγούστου και οι ενδείξεις αφήνουν περιθώρια για πολύ μικρή αμφιβολία. Το Mi 9T Pro θα κυκλοφορήσει πράγματι στη Γαλλία και είναι ένα smartphone με χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Xiaomi Mi 9T Pro: παρουσίαση στη Γαλλία στις 20 Αυγούστου

Σε ένα tweet που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου, η Xiaomi France πειράζει την ανακοίνωση ενός νέου smartphone. Δεν είναι καινούργιο, δεδομένου ότι είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του Redmi K20 Pro που είναι διαθέσιμη στην Κίνα από τον περασμένο Ιούνιο. Απλώς πρέπει να αποκωδικοποιήσετε το αινιγματικό tweet του οικοδόμου για να ανακαλύψετε ότι αυτή η διαφήμιση αφορά το Xiaomi Mi 9T Pro. Η εικόνα δείχνει πράγματι τον αριθμό ενός «Pro mobile» που εισέρχεται στη σειρά Mi της μάρκας. Ο αριθμός τηλεφώνου που παρουσιάζεται δεν είναι ούτε σύμπτωση.

Το 85548813639 αντιστοιχεί πράγματι σε ένα μέρος του τεχνικού φύλλου του smartphone: Snapdragon 855, αισθητήρας τριπλής φωτογραφίας 48, 8 και 13 MP, αλλά και οθόνη 6,39 ίντσες. Όλα αυτά τα στοιχεία αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά των Redmi K20 Pro ή Mi 9T Pro στις περιοχές μας. Απομένει να ανακαλύψουμε την ημερομηνία και την τιμή διαθεσιμότητας. Αυτό θα πρέπει να είναι κάτω από τα 500 ευρώ. Τα λέμε στις 20 Αυγούστου για να μάθετε τις λεπτομέρειες.

Πηγή: Xiami France