Το Xiaomi Mi 7, η υπόθεση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη επιστρέφει

Xiaomi Mi 8 και Mi 7, τα πάνελ δίπλα-δίπλα

Xiaomi Mi 7 Είναι κοντά, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η συσκευή θα διαθέτει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη ή όχι. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες, η κορυφαία γκάμα θα πρέπει να τοποθετεί έναν παραδοσιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά σήμερα φτάνει μια αντίθετη παραγγελία.

Αποφάσισε η εταιρεία να τοποθετήσει ξαφνικά μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη; Θα ήταν σίγουρα μια ωραία έκπληξη, αλλά δεν τραγουδούμε νίκη μπροστά από το χρόνο.

Xiaomi Mi 7: η έκπληξη της τελευταίας στιγμής

Xiaomi Mi 7
Xiaomi Mi 7

Το Weibo είναι πάντα πηγή πληροφοριών, ειδικά όταν πρόκειται για κινέζικα smartphone. Πρόσφατα Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi επιβεβαίωσε επίσημα την παρουσία του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη στην επόμενη κορυφαία σειρά Xiaomi Mi 7. Ωστόσο, αυτή η καινοτομία δεν πρέπει να είναι εγγυημένη και στα δύο μοντέλα.

επιβεβαίωση στο weibo
επιβεβαίωση στο weibo

Η κορυφαία γκάμα πρέπει στην πραγματικότητα να φτάσει σε μια τυπική παραλλαγή και ένα Plus. Η παραλλαγή Plus θα εγγυηθεί αυτήν την καινοτομία, όπου αντ ‘αυτού το πρότυπο θα βασίζεται σε έναν παραδοσιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Απομένει επίσης να δούμε ποιες άλλες καινοτομίες θα συμπεριληφθούν στη νέα κορυφαία γκάμα.

Έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα, απλώς για να σας υπενθυμίσω, ότι α αισθητήρας για προηγμένη αναγνώριση προσώπουοπότε ίσως να υπάρχει ένα ενδιαφέρον σύνθετο.

Πηγή | Γουίμπο