Το Xiaomi Mi 10 θα έχει μεγάλη μπαταρία 4800 mAh

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Μαΐου 2020 στις 16 ώρες και 46 λεπτά

Το Xiaomi Mi 10 θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4800 mAh. Γνωρίζοντας ότι το τρέχον Mi 9 έχει μπαταρία 3300 mAh, είναι ένα πραγματικό γιγαντιαίο βήμα που ο κατασκευαστής ετοιμάζεται να κάνει εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι διαρροές. Η έκδοση Pro πρέπει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Xiaomi mi 9

Το Xiaomi Mi 10 θα είναι ένας από τους κύριους αμφισβητίες του Galaxy S11. Λίγες εβδομάδες πριν από την παρουσίασή του, γνωρίζουμε πολύ λίγα για τον διάδοχο του Mi 9, εκτός από το ότι θα αποστείλει το SoC Snapdragon 865 από την Qualcomm, πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν χωρίς έκπληξη από τον κατασκευαστή κατά τη διάρκεια ενός συνέδριο στις αρχές Δεκεμβρίου. Τώρα, οι νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του smartphone μόλις εμφανίστηκαν στο Weibo. Σύμφωνα με μια πολύ δραστήρια κινέζικη διαρροή, το smartphone θα ξεκινήσει μια μπαταρία χωρητικότητας 4500 έως 4800 mAh.

Το εύρος δεν είναι ευρύ για να διατηρήσει μια ακριβή εικόνα, αλλά αυτές οι πληροφορίες είναι ωστόσο πολύτιμες. Μια μπαταρία με χωρητικότητα που βρίσκεται σε αυτό το εύρος θα ήταν σε κάθε περίπτωση πολύ μεγαλύτερη από αυτήν του Xiaomi Mi 9, η οποία, ως υπενθύμιση, είναι 3300 mAh. Γνωρίζοντας ότι το Mi 9 Pro έχει μπαταρία 4000 mAh, μπορούμε λογικά να συμπεράνουμε ότι η έκδοση Pro του Mi 10 θα υπερβαίνει τα 5000 mAh όπως το Xiaomi Mi Note 10 Pro του οποίου η μπαταρία έχει χωρητικότητα από 5260 mAh.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία από τις τελευταίες διαρροές είναι ότι η μπαταρία του Xiaomi Mi 10 Pro θα ανακτήσει το 100% της αυτονομίας σε μόλις 35 λεπτά χάρη στη γρήγορη επαναφόρτιση των 66W. Αυτή η φήμη υποστηρίζεται από ένα πρόσφατο έγγραφο πιστοποίησης smartphone που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τον κινεζικό οργανισμό 3C. ο Το πρότυπο Mi 10 εν τω μεταξύ θα επωφεληθεί μόνο από μια γρήγορη φόρτιση 30W. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο κατασκευαστής εργάζεται για ασύρματη φόρτιση 50W, μια ισχύ ρεκόρ που θα μειώσει σημαντικά τη διαφορά στο χρόνο φόρτισης μεταξύ ενσύρματων φορτιστών και της επόμενης γενιάς επαγωγικής φόρτισης. Ωστόσο, τα πρώτα smartphone που θα το στείλουν δεν θα φτάσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Πηγή: Gsmarena