Το Xiaomi Black Shark 2 φτάνει αυτόν τον μήνα με 8 GB μνήμης RAM

Το Xiaomi Black Shark 2 φτάνει αυτόν τον μήνα με 8 GB μνήμης RAM

Το ολοκαίνουργιο θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο στις 18 Μαρτίου Xiaomi Black Shark 2. Είναι ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας σχεδιασμένο για παίκτες. Μπορούμε λοιπόν να το θεωρήσουμε ανταγωνιστή του Razer Phone από κάθε άποψη και ακριβώς όπως το πρώτο μοντέλο το υλικό με το οποίο είναι εξοπλισμένο θα μας αφήσει άφωνους. Η επικείμενη παρουσίαση είχε φημολογηθεί για μέρες και τώρα είναι όλα επίσημα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Το νέο Xiaomi Black Shark 2 θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 18 Μαρτίου και για την περίπτωση που έχει επισκεφθεί επίσημα το AnTuTu. Μεταξύ των τεχνικών προδιαγραφών, ο νέος επεξεργαστής ξεχωρίζει Qualcomm Snapdragon 855, δυστυχώς μόνο σε έκδοση 4G, πιθανώς αργότερα στο κινεζικό σπίτι θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει μια παραλλαγή 5G, που μπορεί να το πει. Ας προχωρήσουμε 8 GB μνήμης RAM με 128 GB εσωτερικής μνήμης διαθέσιμος. Η οθόνη έχει ανάλυση Full HD +, ωστόσο η ακριβής διαγώνια δεν είναι γνωστή.

Ας πάμε τώρα στο σημείο, πόσους πόντους έχει σημειώσει αυτό το νέο Xiaomi Black Shark 2; Καλά 359973εν ολίγοις, όχι πολύ άσχημα. Πριν φύγετε, σας υπενθυμίζουμε ότι για την κορυφαία γκάμα υπάρχει επίσης μια εσωτερική ανανέωση όσον αφορά το σύστημα ψύξης υγρού. Όλη αυτή η ισχύς θα πρέπει να εξημερωθεί κατά κάποιο τρόπο, δεν νομίζετε; Ραντεβού την επόμενη 18 Μαρτίου στις σελίδες μας.