Το xCloud προσφέρει δοκιμές σε ροή Halo 5, Gears 5 και Sea of ​​Thieves πριν από όλους τους άλλους

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το xCloud, η πλατφόρμα της Microsoft που σκοπεύει να ανταγωνιστεί το Google Stadia, προσφέρει ήδη εγγραφή σε ορισμένες χώρες για να δοκιμάσει τη ροή των Halo 5, Gears 5, Sea of ​​Thieves και Killer Instinct. Αυτή η πρώτη φάση δοκιμών θα περιλαμβάνει αρχικά μόνο μικρό αριθμό παικτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.

xcloud

Το xCloud ξεκινά τον επόμενο μήνα μια πρώτη φάση δημόσιων δοκιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα. Η πλατφόρμα ροής θα δώσει έτσι την ευκαιρία σε μερικούς παίκτες να δοκιμάσουν Halo 5: Guardians, Εργαλεία 5, Θάλασσα κλεφτών, και Δολοφονικό ένστικτο. Αλλά μην απελπίζεστε να δείτε τις δοκιμές να ανοίγουν αργότερα στη Γαλλία: Η Microsoft εξηγεί ότι διεξάγει τις δοκιμές της σε φάσεις.

Το xCloud χρειάζεται δοκιμαστές

«Με τα αξιοθέατα μας να μαθαίνουμε και να βελτιωθούμε γρήγορα, ακολουθούμε μια σταδιακή προσέγγιση για να ξεκινήσουμε τη δημόσια προεπισκόπηση μας, ξεκινώντας από έναν μικρό αριθμό συμμετεχόντων για να λάβουμε αρχικά σχόλια και, στη συνέχεια, το ανοίξουμε σε όλο και περισσότερους παίκτες. […] θα προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε αυτό με την πάροδο του χρόνου », εξηγεί η Microsoft στην ειδική σελίδα του τεστ.

Εκτός από τον τόπο κατοικίας, η Microsoft παρέχει και άλλους όρους συμμετοχής:

  • Να έχετε smartphone Android 6.0+ με Bluetooth 4.0 (τα iPhone εξαιρούνται για μία φορά)
  • Έχετε ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox
  • Έχετε λογαριασμό Microsoft

Η Microsoft συνιστά επίσης να έχετε μια συσκευή για να προσαρτήσετε το smartphone στον ελεγκτή Xbox. Εάν πληροίτε όλες αυτές τις προϋποθέσεις, μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης: Το xCloud θα χρειαζόταν ταχύτητα μικρότερη από 10 Mb / s… έναντι ελάχιστου 25 Mb / s για το Stadia;

Θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο σε smartphone ή tablet μέσω της εφαρμογής Microsoft Game Streaming, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για λήψη στο Play Store – φυσικά για να λειτουργήσει αυτή η εφαρμογή, πρέπει να έχετε λάβει επίσημη πρόσκληση μετά την εγγραφή. Ωστόσο, αρχικά η Microsoft επρόκειτο να ξεκινήσει την υπηρεσία τον Οκτώβριο. Το άνοιγμα αυτής της φάσης δοκιμών υποδηλώνει ότι η επίσημη έναρξη της υπηρεσίας θα μπορούσε στην πραγματικότητα να αναβληθεί.