Το Xbox One X μειώνει την τιμή του 38% τη Μαύρη Παρασκευή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Θέλετε να αγοράσετε το Xbox One X προς πώληση για τη Black Friday; Σημειώστε ότι η κονσόλα παιχνιδιών που υπέγραψε η Microsoft υπόκειται σε μείωση τιμών 38% στη Μικρομανία. Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!

Η επωνυμία Micromania σας προσκαλεί στον διαδικτυακό της ιστότοπο αποκτήστε το Xbox One X στα 282,99 ευρώ αντί για 452,99 ευρώ · δηλαδή 38% άμεση έκπτωση. Αυτή η πτώση των τιμών αποτελεί μέρος της Μαύρης Παρασκευής 2019 που λήγει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά την παράδοση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε την απόσυρση του προϊόντος στο κατάστημα Micromania. Αυτή η μέθοδος ανάληψης σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε 14,99 ευρώ στα έξοδα αποστολής μέσω του Chronopost.

Η οικιακή κονσόλα της Microsoft διαθέτει ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο HDMI (συμβατό με 4K), καλώδιο τροφοδοσίας, δοκιμή 1 μήνα του Xbox Game Pass και δοκιμή 14 ημερών του Xbox Live Gold.
Όσον αφορά το Xbox One X, το τελευταίο έχει «40% περισσότερη ισχύ από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα. Θα απολαύσετε μια πραγματική εμπειρία παιχνιδιού 4K. Συνεχίστε να παίζετε τα παιχνίδια που έχετε ήδη. Εμφανίζονται τέλεια, λειτουργούν ομαλά και φορτώνουν γρήγορα. Και είναι εύκολο να μοιράζεστε αποθηκεύσεις και επιτεύγματα παιχνιδιών με τους φίλους σας“.

Να ανακαλύψουν : Οι προσφορές της Μαύρης Παρασκευής 2019 είναι ήδη εδώ, μην τις χάσετε!