Το WhatsApp Beta ενημερώνεται στην έκδοση 2.18.171 και κάνει κάποιο καθαρισμό

Το Dark Mode φτάνει στο WhatsApp beta

Το WhatsApp για Android είναι μια εφαρμογή που κατά τη διάρκεια των εβδομάδων έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις που έχουν εισαγάγει νέες δυνατότητες που σχετίζονται με συζητήσεις, ομάδες και επεξεργασία φωτογραφιών. Η υποστηριζόμενη υποστήριξη συνομιλίας παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες στην έκδοση beta.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκαν μερικές μελλοντικές ειδήσεις για πληρωμές και στη συνέχεια το σετ emoji ανανεώθηκε. Σε αυτές τις ώρες κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση beta της εφαρμογής που φτάνει στην έκδοση 2.18.171. Όπως γράψαμε στον τίτλο, αυτή η κατασκευή κάνει λίγο καθαρισμό, καθώς αφαιρεί ένα χαρακτηριστικό που έχει γίνει άχρηστο με την πάροδο του χρόνου και μετακινεί ένα άλλο σε μια πιο κατάλληλη ενότητα.

Η λειτουργικότητα καταργήθηκε επειδή άχρηστη είναι η παλιά συσκευή αναπαραγωγής ήχου για την εγγραφή φωνητικών μηνυμάτων. Πριν από μερικές εκδόσεις, στην πραγματικότητα, εισήγαγε το νέο σύστημα εγγραφής ελεύθερου χεριού, οπότε κατά την πρώτη έναρξη μιας εγγραφής φωνής θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα που θα σας προειδοποιήσει για τη νέα λειτουργία:

Το δεύτερο χαρακτηριστικό αφορά την επιλογή αποθήκευσης αρχείων πολυμέσων. Η εν λόγω λειτουργία, που υλοποιήθηκε στην έκδοση 2.18.159, χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του απορρήτου των φωτογραφιών και των βίντεό μας, επιτρέποντάς μας να επιλέξουμε αν θα τα δούμε μόνο μέσα στην εφαρμογή ή και στη συλλογή του smartphone μας. Η συνάρτηση παραμένει η ίδια αλλά αλλάζει θέση: αλλάζει από “Χρήση δεδομένων και αρχείων” σε “Συνομιλία” και έχει μετονομαστεί σε “Αποθήκευση πολυμέσων στη συλλογή” για να είναι πιο ξεκάθαρη.

Η νέα λειτουργικότητα είναι ήδη διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση Beta (δηλ. WhatsApp Messenger 2.18.171 beta) στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση γίνοντας δοκιμαστής beta ή, ακόμη πιο απλά, κατεβάζοντάς την μέσω apk.

Μπορείτε να κατεβάσετε το WhatsApp για αντρόιντ κάνοντας κλικ σε αυτό το σήμα:


WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger

Δρόμος