Το Whatsapp δεν θα λειτουργεί πλέον σε ορισμένα smartphone iOS και Android

Το Whatsapp δεν θα λειτουργεί πλέον σε ορισμένα smartphone iOS και Android

Τον περασμένο Φεβρουάριο η ομάδα του Whatsapp ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων θα τερματίστηκε σε μια σειρά συσκευών με λειτουργικά συστήματα iOS είναι Android απαρχαιωμένος.

Σε αυτήν την περίπτωση είχαν γίνει συζητήσεις Windows Mobile (σταμάτησε τον Ιανουάριο) και όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Android 2.3.7 και παλαιότερες και iOS 8.

Με μια δημοσίευση που δημοσιεύτηκε στο WhatsApp επιβεβαιώθηκε ότι το Τα smartphone που βασίζονται σε Android 3 δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Δείτε τι διαβάζετε στον επίσημο ιστότοπο:

Το WhatsApp υποστηρίζει και συνιστά τη χρήση των ακόλουθων συσκευών:

  • Android με λειτουργικό σύστημα 4.0.3 και μεταγενέστερη έκδοση
  • iPhone με iOS 9 και νεότερη έκδοση
  • ορισμένα τηλέφωνα με KaiOS 2.5.1 και μεταγενέστερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των JioPhone και JioPhone 2

Εάν διαθέτετε μία από αυτές τις συσκευές, εγκαταστήστε το WhatsApp και καταχωρίστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το WhatsApp μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με έναν αριθμό τηλεφώνου και σε μία συσκευή κάθε φορά.

Επιπλέον, το ιστορικό συνομιλίας δεν μπορεί προς το παρόν να μεταφερθεί μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών. Ωστόσο, προσφέρουμε τη δυνατότητα εξαγωγής του ιστορικού συνομιλιών στέλνοντάς το ως συνημμένο σε email.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται στη Γερμανία.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, επειδή η υποστήριξη έχει επίσης διακοπεί σε αυτές τις συσκευές με KaiOS 2.5.1 και μεταγενέστερα, JioPhone και JioPhone 2.

Πηγή