Το Waze εμφανίζει τώρα την τιμή των διοδίων στη διαδρομή σας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 16 Ιουλίου 2019 στις 9 ώρες 01 λεπτό

Το Waze δείχνει τώρα την τιμή των διοδίων στο ταξίδι σας, μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες που δεν διέθετε ακόμη η εφαρμογή. Αυτό επιτρέπει τώρα στο χρήστη να έχει μια εκτίμηση του συνολικού κόστους των διαφόρων διοδίων που υπάρχουν στη διαδρομή του.

Παρόμοια με την εμφάνιση επικίνδυνων ζωνών στο Waze, η τιμή των διοδίων βασίζεται σε πληροφορίες που παρέχονται από την κοινότητα. Με την προετοιμασία του δρομολογίου σας, θα μπορείτε εμφανίστε τους θαλάμους διοδίων που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής αλλά επίσης το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί για καθένα από αυτά. Αυτή η λειτουργία θα είναι χρήσιμη για όσους κάνουν περιστασιακό ταξίδι και δεν ξέρουν τι να περιμένουν, ειδικά κατά τη διάρκεια περιόδων διακοπών όταν δεν θέλετε να παραβλέψετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια πριν φτάσετε στο δρόμο.

Το Waze δείχνει τώρα την τιμή των διοδίων

Ήταν ήδη δυνατή η εμφάνιση των θαλάμων διοδίων σε μια διαδρομή, ή ακόμη και η τακτοποίηση της διαδρομής της για την αποφυγή όσο το δυνατόν περισσότερων θέσεων, αποφεύγοντας παράλληλα την επιμήκυνση της διαδρομής. Από τώρα και στο εξής, Η τιμή των διοδίων είναι επιπλέον των πληροφοριών που μπορεί να παρέχει η Waze. Εάν πληρώσετε με κέρματα, θα είστε σε θέση να προετοιμάσετε την αλλαγή σας, ενώ έχετε μια εκτίμηση του συνολικού κόστους για το ταξίδι.

Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη νέα δυνατότητα που έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την άφιξη της υποστήριξης του Βοηθού Google στο Waze για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών χωρίς να αγγίξετε την οθόνη. Περαιτέρω απόδειξη ότι η Google δεν έχει εγκαταλείψει την εφαρμογή πλοήγησης GPS, ενώ τα χαρακτηριστικά της προστίθενται σταδιακά στους Χάρτες Google.

Η εμφάνιση των τιμών διοδίων στο Waze είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά στις εφαρμογές Android και iOS. Η Google δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα της λειτουργικότητας, αλλά θα πρέπει να φτάσει πολύ γρήγορα στις περιοχές μας.

Πηγή 9to5Google