Το Waze αρχίζει να εμφανίζει τιμές διοδίων στη Γαλλία

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Waze αρχίζει να εμφανίζει τιμές διοδίων στη Γαλλία, αλλά η λειτουργία κυκλοφορεί σε μικρή κλίμακα, περιορίζεται σε ορισμένους χρήστες στο iOS προς το παρόν. Είναι, ωστόσο, ένα σημάδι ότι πρόκειται να συμβεί μια γενική ανάπτυξη.

Η Waze δημοσιεύει τιμές διοδίων για αρκετούς μήνες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και σε δώδεκα άλλες χώρες. Οι Γάλλοι χρήστες το περιμένουν ακόμα ανυπόμονα, με την ίδια απογοήτευση να μένουν συχνά πίσω. Η αναμονή πλησιάζει από τότε Waze δοκιμάζει ήδη τη λειτουργικότητα στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης : Το Waze είναι τελικά συμβατό με τον Βοηθό Google, όπως στους Χάρτες Google

Η Waze δοκιμάζει την εμφάνιση των τιμών διοδίων στη Γαλλία

Σε μια συνέντευξη που δόθηκε στον ιστότοπο 01Net πριν από λίγες ημέρες, ένας από τους διαχειριστές της εφαρμογής που είχε γίνει ιδιοκτησία της Google εξήγησε ότι η γαλλική υπόθεση είναι κάπως προβληματική. “Η Γαλλία είναι η πιο περίπλοκη χώρα όλων”. Και για καλό λόγο, η τιμή των διοδίων είναι ασταθής. Ο αυτοκινητόδρομος Α86 είναι κόλαση. Οι τιμές αλλάζουν κάθε 30 λεπτά και δεν είναι οι ίδιες ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας ή από το πού περπατάτε μέσα και έξω

Το Waze υποδεικνύει ότι η τιμή των διοδίων υπολογίζεται με βάση τις πληροφορίες που προστέθηκαν από τους χρήστες, μια πτυχή που ωστόσο είναι σύμφωνη με το κοινοτικό πνεύμα της εφαρμογής. Η εμφάνιση των τιμών διοδίων έπρεπε να φτάσει στη Γαλλία “πολύ σύντομα”, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις, οι χρήστες του Waze beta στο iOS μπορούν ήδη να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία για λίγες ημέρες. Μερικοί μπορούν ακόμη να το απολαύσουν με την κανονική έκδοση της εφαρμογής. Προς το παρόν, μόνο λίγοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτό, υποδεικνύοντας ότι η ανάπτυξη θα είναι αρχικά δύσκολη. Πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση Android του Waze; Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Ας ελπίσουμε ότι η επιλογή θα προσφερθεί εκεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: iGen