Το Warcraft 3 Reforged, η επανεκκίνηση του παιχνιδιού στρατηγικής, αναβάλλεται στις 29 Ιανουαρίου 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Warcraft 3 Reforged, η επανεκκίνηση του θρυλικού παιχνιδιού στρατηγικής, αναβάλλεται στις 29 Ιανουαρίου 2020. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για το τέλος του 2019, ο εκδότης Blizzard έπρεπε να αναθεωρήσει το πρόγραμμά του. Οι προγραμματιστές είχαν τελειώσει τον χρόνο για να γυαλίσουν τον τίτλο τους.

Πίστωση: Activision Blizzard

Η έκπληξη ανακοίνωσε το Blizzcon 2018, το Warcraft III Reforged δυστυχώς βλέπει την κυκλοφορία του να αναβάλλεται για τις 29 Ιανουαρίου 2020. ” Εργαζόμαστε σκληρά με την ελπίδα να πάρουμε το Warcraft III: Ενισχυμένο για εσάς πριν από το τέλος του έτους, αλλά καθώς πλησιάζει η γραμμή τερματισμού, αισθανθήκαμε την ανάγκη να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο ανάπτυξης φέρετε τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι. Όπως πάντα, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα », Η Blizzard ζητά συγγνώμη σε μια δήλωση στον επίσημο ιστότοπό της.

Το θρυλικό παιχνίδι στρατηγικής του 2002 επωφελείται από μια πλήρη αναθεώρηση: βελτιωμένα γραφικά, επανασχεδιασμένα μοντέλα χαρακτήρων, εκσυγχρονισμένη εκστρατεία για έναν παίκτη, καθώς και μια πλήρως επανασχεδιασμένη και ισορροπημένη λειτουργία για πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων παιχνιδιών, επεξεργαστή χάρτη και παιχνιδιών. κοινωνικά χαρακτηριστικά. Οι οπαδοί του franchise θα είναι σε θέση να (ανακαλύψουν) την ιστορία της μάστιγας undead που καταστρέφει τον κόσμο της Azeroth, μέσω των 62 αποστολών μεμονωμένων παικτών.

Διαβάστε επίσης: Το Warcraft – Blizzard εργάζεται σε ένα παιχνίδι για κινητά στυλ Pokémon Go

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης την επέκτασή του The Frozen Throne, το οποίο όταν κυκλοφόρησε το 2003, προσέφερε 26 επιπλέον αποστολές, νέες μονάδες, νέους χάρτες και μια ιστορία που λειτούργησε και πιστή στο σύμπαν του Warcraft. Παρά την έκθεση, το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Battle.net. Δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς:

  • η τυπική έκδοση στα 29,99 €
  • Έκδοση Spoils of War στα 39,99 €

Σημειώστε ότι αυτή η δεύτερη έκδοση σάς δίνει άμεση πρόσβαση στην τρέχουσα έκδοση beta, εκτός από διάφορα μπόνους που διατίθενται σε άλλα παιχνίδια Blizzard, όπως Overwatch, World of Warcraft ή Diablo 3. Οι πιο ανυπόμονοι από εσάς μπορούν επομένως να στραφούν σε προς αυτήν την έκδοση για να αποφύγετε την αναμονή μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2020. Όπως είπε ο επιφανής Shigeru Myamoto (ο δημιουργός του Mario): Ένα παιχνίδι αργά μπορεί να αποδειχθεί καλό στο τέλος. Ενώ ένα παιχνίδι που έχει αναπτυχθεί και κυκλοφορήσει βιαστικά θα είναι πάντα κακό ». Σε αυτήν την περίπτωση, δεν σας κατηγορούμε πάρα πολύ στο Blizzard.

Πηγή: Χιονοθύελλα