Το ViewSonic λανσάρει οθόνη OLED 55 with με 4K και 120 Hz για gamers

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το ViewSonic εκμεταλλεύεται το CES 2020 για να παρουσιάσει μια νέα οθόνη OLED 55 designed σχεδιασμένη για gamers: το XG550. Αυτή η οθόνη υπολογιστή, τόσο μεγάλη όσο μια τηλεόραση, προσφέρει ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. i, χρόνος απόκρισης 0,5 ms, όλα στο 99% του χρωματικού χώρου DCI-P3. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά έως το τέλος του 2020.

Χρειάστηκαν χρόνια για να συμβεί αυτό, αλλά οι οθόνες OLED είναι τελικά εδώ. Μετά από ένα μοντέλο από Alienware (AW5520QF), HP (Open X Emperium) και Acer (Predator CG552K), η Viewsonic εκμεταλλεύεται το CES 2020 για να αποκαλύψει την οθόνη των παικτών OLED. Μέχρι στιγμής είμαστε ακόμα σε οθόνες XXL – το ViewSonic XG550 είναι πράγματι ένα διαγώνιο τέρας 55 “. Με βελτιστοποιήσεις για βιντεοπαιχνίδια.

Έτσι, αυτός ο πίνακας 4K, 120 Hz (χρόνος απόκρισης 0,5 ms) και συμβατός με τον χρωματικό χώρο DCI-P3, εμφανίζει μια απαράμιλλη φωτεινότητα 400 cd / m2. Ενσωματώνει μια μορφή προσαρμοστικού συγχρονισμού, αν και οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η οθόνη διαθέτει τρεις θύρες HDMI, δύο θύρες DisplayPort, τέσσερις θύρες USB τύπου Α, μία θύρα USB τύπου Β και μια θύρα υποδοχής ήχου.

Μπορεί να είναι λίγο ντροπή να παρατηρήσετε την απουσία θύρας DisplayPort στον τύπο φόρμας USB τύπου C, καθώς η τεχνολογία γίνεται πιο δημοκρατική σε υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας. Ενσωματώνει επίσης τόνους RGB που θα είναι δυνατό να συγχρονιστούν με τις άλλες συσκευές σας. Από την πλευρά του σχεδιασμού, η συσκευή είναι απλώς τεράστια, τόσο μεγάλη όσο η τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Η Intel φαντάζει το πέταλο στροφής, τον μεγαλύτερο OLED πτυσσόμενο υπολογιστή στον κόσμο

Τα σύνορα και στις τέσσερις πλευρές είναι πολύ λεπτά και το πόδι έχει σχήμα διπλού διαμαντιού. Εκτός από μερικά σημεία στο τεχνικό του φύλλο, παραμένει ένα μεγάλο άγνωστο: η τιμή του. Η τεχνολογία OLED είναι ακόμη πολύ πιο ακριβή από τα αντίστοιχα QLED ή LCD. Η Alienware χρεώνει το AW5520QF με παρόμοιο δελτίο 3.373,74 € στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Dell. Η έξοδος του δεν έχει προγραμματιστεί πριν από το τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Πηγή: LaptopMag