Το uTorrent Android γίνεται σκοτεινή λειτουργία: τι νέο υπάρχει και πώς να κατεβάσετε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το uTorrent Android αποκτά νέες δυνατότητες, ιδίως την άφιξη μιας σκοτεινής λειτουργίας που είναι συμβατή με τη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας του Android 9 ή 10 και μια νέα γραμμή πλοήγησης για την καλύτερη οργάνωση των λήψεών σας.

Η εφαρμογή uTorrent είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές λήψης torrent σε υπολογιστή και Mac – αλλά η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια έκδοση Android που έχει εκατοντάδες χιλιάδες λήψεις. Αυτή η εφαρμογή μόλις βελτιώθηκε σημαντικά με τη μετάβαση στην έκδοση 6.1.4. Η εφαρμογή είναι πράγματι εξοπλισμένη με μια σειρά αλλαγών στη διεπαφή που γίνεται πιο πρακτική και ευχάριστη.

Το uTorrent είναι εμπλουτισμένο με σκοτεινή λειτουργία και νέες καρτέλες για να ταξινομήσετε τις λήψεις σας

Ίσως η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή, εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Dark Mode στο Android 10 ή το Power Saver στο Android 9, είναι η Dark Mode. Η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την Bittorrent μιμείται τις εκδόσεις PC και Mac και υιοθετεί ένα θέμα που ταιριάζει περισσότερο στις οθόνες AMOLED, ειδικά όταν το φως περιβάλλοντος είναι χαμηλό. Συνολικά, αυτό το θέμα δεν έχει πολλά ιδιαίτερα, εκτός από τις πράσινες πινελιές του για να παραμείνει στις αποχρώσεις του λογότυπου.

Εξασφαλίζει κυρίως τη συμβατότητα της εφαρμογής με το σύστημα σκοτεινής λειτουργίας των Android 9 και 10. Εκτός από αυτήν την αλλαγή, υπάρχει επίσης η εμφάνιση μιας νέας γραμμής εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης. Φαίνεται ειδικά σχεδιασμένο για την καλύτερη οργάνωση των λήψεών σας. Έτσι, υπάρχει τώρα ένα τμήμα ταινιών και ένα τμήμα μουσικής. Υπάρχει επίσης μια νέα καρτέλα για τη διαχείριση συνδέσεων από απόσταση, για παράδειγμα για τον έλεγχο της λήψης σε / μέσω άλλων συσκευών.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των νέων δυνατοτήτων σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης:

  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκάλεσε ορισμένους χρήστες να χάσουν το Pro μετά την ενημέρωση 6.0.9
  • Επιστροφή πολλαπλής επιλογής. 1) πατήστε παρατεταμένα σε ένα Torrent ή 2) πατήστε “Επιλογή” στο κύριο μενού
  • Η υποστήριξη της ρωσικής γλώσσας βελτιώθηκε
  • Προστέθηκε σκοτεινή λειτουργία σε συμβατές συσκευές Android
  • Νέα πλοήγηση για ευκολότερη πρόσβαση σε torrents, βίντεο, αρχεία μουσικής και απομακρυσμένες συνδέσεις

Διαβάστε επίσης: Το BitTorrent εγκαινιάζει το uTorrent Web, για λήψη και αναπαραγωγή αρχείων από το πρόγραμμα περιήγησής του

Αυτές οι αλλαγές είναι συνήθως άμεσα διαθέσιμες μέσω μιας ενημέρωσης στο Play Store. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε απευθείας το APK αν θέλετε, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

uTorrent 6.1.4 στο APKMirror