Το Ubuntu touch περιλαμβάνει τώρα έναν λεπτομερή οδηγό λειτουργικού συστήματος

Το Ubuntu touch περιλαμβάνει τώρα έναν λεπτομερή οδηγό λειτουργικού συστήματος

Σίγουρα με όλες τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες στα διάφορα iPhone, Note 3 και LG G2 ορισμένοι από εσάς θα το ξεχάσετε ότι Ubuntu Touch, το κινητό σύστημα του ομώνυμου σπιτιού είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει. Το πιλοτικό έργο έχει φτάσει σε αποδεκτό επίπεδο για να βεβαιωθείτε ότι η τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος είναι έτοιμη για τον Οκτώβριο μαζί με το Ubuntu 13.10 Desktop system.

Το Ubuntu Touch προφανώς έχει ακόμη πολύ δρόμο, αλλά τα πράγματα είναι πολλά υποσχόμενα. Το βίντεο που σας δείχνουμε προσφέρει μια ευχάριστη πλήρη περιήγηση για τη χρήση της συσκευής που θα ξεκινήσει την πρώτη φορά που θα ξεκινήσει το τηλέφωνο. Προφανώς, οι περισσότεροι ειδικοί θα το θεωρήσουν άχρηστο δεδομένης της εξοικείωσης που αποκτήθηκε με τις διάφορες συσκευές αφής, αλλά αυτή η διαδικασία παρέχει μια λεπτομερή εξήγηση για το πόσο απλό μπορεί να είναι να μάθεις τις χειρονομίες που πρέπει να χρησιμοποιείς στη συσκευή και σίγουρα θα βοηθήσει όλους εκείνους που δεν είναι τόσο ειδικοί και που πλησιάζουν για πρώτη φορά σε ένα απτό smartphone. Ο οδηγός δείχνει απλώς την ολίσθηση από τα δεξιά για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή, από την κορυφή για να φτάσετε στις διάφορες ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις και από αριστερά για να πάρετε τη γραμμή εκκίνησης.

Ο οδηγός είναι επί του παρόντος ελλιπής και θα συμπληρωθεί με επιπλέον περιεχόμενο. Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το λειτουργικό σύστημα στο smartphone τους, η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει το Ubuntu Daily Builds ακολουθώντας προσεκτικά τον οδηγό σε αυτόν τον σύνδεσμο, δίνοντας πάντα προσοχή σε αυτό που κάνετε (το keyforweb δεν προτρέπει αυτόν τον τύπο διαδικασίας και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ως προς αυτό κατάρρευση ή τούβλο).