Το Twitter δοκιμάζει τον προγραμματισμό των tweets, έτσι μοιάζει η διεπαφή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το πρόγραμμα tweet έρχεται επιτέλους στο Twitter, είναι πλέον επίσημο. Το κοινωνικό δίκτυο ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει δημόσιες δοκιμές και προσφέρει μια επισκόπηση του πώς λειτουργεί από τη διεπαφή Ιστού. Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει σε όλους τις μέρες, αν όχι εβδομάδες, που θα έρθουν.

Αρκετές χρήσιμες λειτουργίες λείπουν ακόμα από το Twitter, παρά τις διαρκείς καταγγελίες των χρηστών. Για παράδειγμα, δεν είναι ακόμη δυνατή η επεξεργασία tweets ή προγραμματίστε μια δημοσίευση. Αυτή η επιλογή βρίσκεται τώρα στη διαδικασία ενσωμάτωσης στην εφαρμογή. Το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στον κώδικα Twitter από την ερευνητή Jane Manchun Wong, τώρα γνωστή για τα πειράγματα που θεωρούνται ως λόγια ευαγγελίου. Και όπως συχνά, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για την επίσημη επιβεβαίωση. Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου, το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε δημόσιες δοκιμές για τον προγραμματισμό των tweets, μια πιθανότητα που προσφέρεται από τον ανταγωνιστή Facebook.

Οι χρήστες που πρέπει να προγραμματίσουν αναρτήσεις έχουν προηγουμένως αναγκαστεί να στραφούν Tweetdeck, μια λύση διαχείρισης δημοσίευσης Twitter που ήταν αρχικά ανεξάρτητη από το κοινωνικό δίκτυο, αλλά αποκτήθηκε από το τελευταίο το 2011. Η ενσωμάτωση της επιλογής απευθείας στην κύρια εφαρμογή είναι ένα νέο βήμα προς την εγκατάλειψη Tweetdeck του οποίου οι εκδόσεις Android, iOS ή Windows δεν έχουν προσφερθεί για αρκετά χρόνια.

“Προγραμματισμός tweets στο Twitter.com;” Ναι παρακαλώ ! Ξεκινώντας σήμερα, πειραματιζόμαστε με μια από τις πιο εύχρηστες λειτουργίες εξοικονόμησης χρόνου του TweetDeck στο Twitter. Πείτε μας τη γνώμη σας εάν είστε μέρος της εμπειρίας » ανακοίνωσε το κοινωνικό δίκτυο σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Tweetdeck.

Twitter: πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός tweet

Σε ένα σύντομο βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση, το Twitter προσφέρει μια ματιά στο πώς λειτουργεί η λειτουργία. Τίποτα στην επιστήμη πυραύλων στην πραγματικότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνθέσετε το μήνυμά σας ως συνήθως και στη συνέχεια να κάνετε κλικ σε ένα νέο εικονίδιο που αντιπροσωπεύεται από τρεις κάθετες κουκίδες ακριβώς κάτω από το πεδίο εισαγωγής. Στη συνέχεια ανοίγει μια διεπαφή με δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας, ακριβούς ώρας και λεπτού για την αποστολή του tweet. Στη συνέχεια επικυρώνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί “πρόγραμμα” και τελειώσατε.

Το Twitter δεν διευκρίνισε σε ποιες χώρες και ποιοι μπορούν ήδη να συμμετάσχουν στη φάση δοκιμών. Ωστόσο, η ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν η επιλογή θα προσφέρεται μόνο στην έκδοση ιστού ή εάν θα είναι επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή για κινητά.