Το Twitter αφήνει το Apple Watch

Το Twitter αφήνει το Apple Watch

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από MacRumors, φαίνεται ότι Κελάδημα έχει καταργήσει την εφαρμογή σας από το Apple Watch.

Η τελευταία ενημέρωση του Twitter στην έκδοση 7.8 έπρεπε διορθώστε ένα σφάλμα, αλλά έκανε την εφαρμογή να εξαφανιστεί από το κατάστημα. Η σελίδα προορισμού της εφαρμογής δεν αναφέρεται πλέον στην υποστήριξη του Apple Watch. Οι χρήστες ανέφεραν ότι έχουν βιώσει την εφαρμογή το σύγκρουση και δυσκολεύεστε να δείτε το εικονίδιο Twitter στο πρόσωπο του ρολογιού μετά την εκκίνηση ρολόιOS4.

Σε δήλωση α Το χείλοςΤο Twitter δεν αντιμετώπισε ανοιχτά το ζήτημα, αλλά περιορίστηκε να δηλώσει τα εξής:«Έχουμε ακούσει από ορισμένους χρήστες ότι οι ειδοποιήσεις ήταν το πιο χρήσιμο κομμάτι της εμπειρίας του Twitter στο Apple Watch. Γι ‘αυτό επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη ισχυρότερων και πλούσιων σε πολυμέσα ειδοποιήσεων “.

Ωστόσο, το κοινωνικό του twitter δεν είναι η μόνη πλατφόρμα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Apple Watch: ακόμη και γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Αμαζόνα είναι eBay έχουν σταματήσει την υποστήριξη. Ακόμη και η υπηρεσία Χάρτες Η Google έχει τεθεί σε αναστολή, αν και από το Mountain View επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να επανέλθουν στην εφαρμογή το συντομότερο δυνατό: “Καταργήσαμε την υποστήριξη για το Apple Watch με την τελευταία έκδοση, αλλά αναμένουμε να το επαναφέρουμε ξανά στο μέλλον”, σχολίασε το προσωπικό του BigG.