Το Twitter αλλάζει το σχεδιασμό του: πώς να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Twitter παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο του σχέδιο που αλλάζει σημαντικά την παλιά διεπαφή. Για πολλούς χρήστες, αυτή η αλλαγή έρχεται με πόνο. Αν και εσείς αγωνίζεστε να κερδίσετε τα σημάδια σας σε αυτό το νέο περιβάλλον, δείτε πώς μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή.

Οι επανασχεδιασμοί εφαρμογών συχνά προκαλούν αναταραχή. Εξακολουθούμε να θυμόμαστε την περίπτωση του Snapchat η οποία, λίγο πριν από ένα χρόνο, προκάλεσε πραγματική κατακραυγή στις τάξεις των χρηστών. Είναι η σειρά του Το Twitter για να προσφέρει μια λίφτινγκ στην έκδοση ιστού. Δοκιμασμένο για αρκετές ημέρες με μερικούς χρήστες, η νέα διεπαφή αρχίζει να γίνεται ευρέως διαδεδομένη.

Πώς να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή Twitter;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Twitter άλλαξε το σχέδιό του, αλλά η νέα διεπαφή δεν είναι για όλους. Ωστόσο, το κοινωνικό δίκτυο το παρουσιάζει ως πιο γρήγορο και πιο εργονομικό για πλοήγηση. Εάν χρησιμοποιείτε το twitter.com σε καθημερινή βάση αντί για την εφαρμογή Android ή iOS, πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει την παρουσία του μηνύματος “Ρίξτε μια ματιά στο νέο Twtter” που σας επιτρέπει να μεταβείτε στη νέα έκδοση του σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης : Το Twitter σύντομα θα επιτρέψει την απόκρυψη απαντήσεων σε tweets

Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται από τις 18 Ιουλίου, αλλά ορισμένοι χρήστες είχαν ήδη δικαίωμα στη νέα διεπαφή για αρκετές ημέρες. Εάν δεν σας αρέσει, είναι ακόμα πολύ πιθανό να επιστρέψετε στο παλιό σχέδιο, όπως σημείωσε ο Γάλλος ερευνητής ασφαλείας Elliot Anderson. Για να το κάνω αυτό :

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερο στο νέο αριστερό μενού
  • Εμφανίζεται ένα μενού περιβάλλοντος. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και απόρρητο
  • Στην καρτέλα Γενικός, επιλέξτε Σχετικά με το Twitter
  • Στην ενότητα Αλλα, κάντε κλικ στο Ευρετήριο
    Επιστρέψτε στην παλιά σχεδίαση του Twitter

  • Ανοίγει ένα νέο παράθυρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Αρχική σελίδα στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Twitter και θα πρέπει να επισκεφθείτε ξανά την παλιά διεπαφή αντί για τη νέα.