Το TMC θα μεταδώσει τον τελικό του CAN 2019 ζωντανά και χωρίς κρυπτογράφηση στις 19 Ιουλίου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 17 Ιουλίου 2019 στις 16 ώρες και 31 λεπτά

Η TMC θα μεταδώσει τον τελικό του CAN 2019 ζωντανά και χωρίς κρυπτογράφηση την Παρασκευή 19 Ιουλίου από τις 9 μ.μ. Το κανάλι της ομάδας TF1 αποφάσισε να προσφέρει τη συνάντηση που θα διεξαχθεί μεταξύ της Αλγερίας και της Σενεγάλης. Όσοι δεν έχουν συνδρομή beIN Sports και επιθυμούν να δουν αυτόν τον τελικό θα μπορούν επομένως να το κάνουν δωρεάν στο TMC.

Μετά τον τελικό του Champions League 2019 στο BFM TV και αυτό του Europa League 2019 στο RMC Story, είναι η σειρά του TMC να ανακοινώσει τη μετάδοση ενός τελικού ποδοσφαίρου στις κεραίες του. είναι για το Ο τελικός του CAN 2019 που παίζεται μεταξύ Σενεγάλης και Αλγερίας την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Κάιρο, από τις 9 μ.μ. γαλλική ώρα. Το κανάλι της ομάδας TF1 στοχεύει σε ένα καλό κοινό με αυτήν τη συνάντηση, η οποία θα είναι πολύ δημοφιλής στη Γαλλία, αναμφίβολα περισσότερο από τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου γυναικών κατά τη γνώμη του Christian Jean Pierre.

Ο τελικός CAN 2019 θα μεταδοθεί χωρίς κρυπτογράφηση στο TMC

Ο όμιλος TF1 απέκτησε τα δικαιώματα στον τελικό από το beIN Sport, που είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του CAN 2019 στη Γαλλία. Μετά από σχεδόν ένα μήνα ανταγωνισμού, οι δύο φιναλίστ είναι γνωστές από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό τελικό μεταξύ Αλγερίας και Σενεγάλης στο TMC υπόσχεται να είναι έντονη. Και οι δύο ομάδες κυνηγούν τον τίτλο εδώ και αρκετά χρόνια. Η Σενεγάλη θα είναι πρόθυμη να κερδίσει το πρώτο CAN στην ιστορία της. Οι Αλγερινοί από την πλευρά τους δεν έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό από το 1990.

Για να ακολουθήσετε τον τελικό, έχετε την επιλογή ανάμεσα στον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, το TNT ή την επιλογή ροή σε υπολογιστή, smartphone ή tablet μέσω της εφαρμογής MyTF1. Στο TMC, ο τελικός του CAN 2019 θα σχολιαστεί από το ντουέτο Frédéric Calenge και τον Brahim Thiam.