Το TikTok αναλαμβάνει το Spotify, το Apple Music και το Deezer: έρχεται μια φθηνότερη υπηρεσία ροής μουσικής

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο ιδιοκτήτης της TikTok Bytedance ετοιμάζει παρασκήνια μια πλατφόρμα ροής μουσικής εντός της εφαρμογής. Αυτή η πλατφόρμα θα προσφέρει μουσικά κλιπ που μπορούν να συγχρονιστούν με τις αναρτήσεις σας και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Όλα για μια συνδρομή που είναι φθηνότερη από το Spotify, το Apple Music και το Deezer.

Σύμφωνα με Financial Times Bytedance, ο ιδιοκτήτης του TikTok ετοιμάζει μια νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα ροής μουσικής, μπορείτε να φανταστείτε, με το κοινωνικό δίκτυο. Ο εκδότης θα είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Sony, την Universal και την Warner. Η πλατφόρμα θα προσφέρει μια συλλογή μουσικών βίντεο με βίντεο που είναι δυνατό να συγχρονίσετε με τις αναρτήσεις σας και να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Θέλετε να ξεκινήσετε τον Δεκέμβριο;

Η υπηρεσία πλησιάζει στο λανσάρισμα: θα ήταν πράγματι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο σε μια επιλογή χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, της Ινδίας και της Ινδονησίας – χωρίς να είναι γνωστό ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Ευρώπη. Επιπλέον, η Bytedance θα περίμενε να χτυπήσει τις τιμές σκληρά και να πέσει κάτω από το όριο των 9,90 € το μήνα, στο οποίο οι Spotify, Apple Music και Deezer έχουν ευθυγραμμιστεί.

Η πρωτοβουλία είναι πιθανό να λειτουργήσει δεδομένης της επιτυχίας του TikTok και της τυπολογίας των χρηστών του. Η πλατφόρμα δίνει έμφαση σε σύντομα βίντεο όπου η μουσική κατέχει εξέχουσα θέση. Επιπλέον, εάν επιβεβαιωθεί, η χαμηλότερη τοποθέτηση τιμών από αυτήν των τρεχουσών πλατφορμών θα μπορούσε να προσελκύσει ένα κοινό που μέχρι στιγμής έχει προτιμήσει να επιλέξει δωρεάν ή φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις όπως κοινή χρήση λογαριασμού, δωρεάν ροή (YouTube, Vimeo κ.λπ. ή ακόμα και πειρατεία.

Διαβάστε επίσης: Instagram για να αντιγράψετε τις καλύτερες δυνατότητες του TikTok

Προς το παρόν, ούτε το TikTok ούτε το Bytedance επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, επομένως περιμένουμε τον μήνα Δεκέμβριο για να μάθουμε τι είναι πραγματικά. Τι πιστεύετε για την άφιξη μιας νέας πλατφόρμας ροής μουσικής που είναι ενσωματωμένη στο TikTok; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Financial Times