Το The Witcher: Netflix αποκαλύπτει τελικά την ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα νέο τρέιλερ

Το Netflix ισχυρίζεται ότι το The Witcher είναι πιο δημοφιλές από το The Mandalorian χάρη στο Google Trends

Το Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Κατά τη διαδικασία, η υπηρεσία VOD δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για την πρώτη σεζόν της σειράς. Όπως ανακοινώθηκε, η εκπομπή με επίκεντρο τον Geralt de Riv (Henri Cavill) υπόσχεται να είναι ο άξιος διάδοχος του Game of Thrones.

Μετά από ένα δελεαστικό αλλά τσιγκούμενο πρώτο teaser στις εικόνες, η Netflix παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το The Witcher, τη σειρά που προσαρμόστηκε από το επώνυμο πολωνικό μυθιστόρημα του Andrzej Sapkowski. Το cast της σειράς χειμερινών εκδηλώσεων περιλαμβάνει τον Henry Cavill (Man of Steel, Batman vs Superman) ως Geralt of Rivia, μάγισσα με υπερφυσικές δυνάμεις που είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τα πιο ενοχλητικά τέρατα.

Διαβάστε επίσης: ανακαλύψτε όλες τις σειρές και τις ταινίες που θα παρακολουθήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Netflix

The Witcher: κυκλοφόρησε στις 20 Δεκεμβρίου 2019 στο Netflix, ανακαλύψτε το νέο τρέιλερ

Το Witcher προφανώς κοιτάζει καθιερωθεί ως το νέο Game of Thrones. Το τρέιλερ αναδεικνύει πράγματι περίπλοκες πολιτικές ίντριγκες, επικές και βίαιες συγκρούσεις και φανταστικά πλάσματα με ιδιαίτερα ρεαλιστική εμφάνιση.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Lauren Schmidt Hissrich, τον πρωταγωνιστή της παραγωγής, το The Witcher δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των πέντε ετών. Η παράσταση θα απευθυνθεί πράγματι θέματα για ενήλικες, όπως αιμομιξία, πόλεμος, ρατσισμός ή μισογυνία. Θα επιτύχει η σειρά να ανακτήσει όλους τους οπαδούς του Game of Thrones χάρη σε αυτό το μείγμα ηρωικής φαντασίας, βίας και χαρισματικών χαρακτήρων;

Το Netflix θα βάλει στο διαδίκτυο την πρώτη σεζόν της σειράς, που αποτελείται από συνολικά οκτώ επεισόδια, Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί. Αναμένεται ότι το The Witcher θα εκμεταλλευτεί τις διακοπές στο τέλος του έτους για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές. Τι πιστεύετε για αυτό το τρέιλερ; Θα παρακολουθήσετε τη σειρά μόλις κυκλοφορήσει; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.