Το Star Wars 9: The Rise of Skywalker Stolen Story έχει εισαχθεί προς πώληση στο eBay

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το σενάριο για το “Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker” έχει εισαχθεί στο eBay, αποκαλύπτει ο JJ Abrams, σκηνοθέτης της ταινίας. Σύμφωνα με τον βιντεογράφο, ένας από τους ηθοποιούς έχει πράγματι παραπλανήσει το πολύτιμο σενάριο. Ευτυχώς, οι ομάδες της Disney μπόρεσαν να ανακτήσουν το έγγραφο πριν το πουλήσουν.

Οι προσκεκλημένοι στο σετ της εκπομπής Good Morning America στο κανάλι ABC, ο JJ Abrams (Cloverfield, Star Trek, Star Wars, Lost…) αποκάλυψε πώς ένα αυθεντικό αντίγραφο του σεναρίου Star Wars 9 κατέληξε προς πώληση στο eBay, τον ιστότοπο πωλήσεων peer-to-peer.

“Ένας από τους ηθοποιούς μας – δεν πρόκειται να πω ποιος, ακόμα κι αν πραγματικά θέλω – άφησε το σενάριο κάτω από το κρεβάτι του δωματίου του, βρέθηκε από κάποιον που καθαρίζει . Στη συνέχεια δόθηκε σε κάποιον άλλο που πήγε να το πουλήσει στο eBay » εξηγεί ο JJ Abrams.

Διαβάστε επίσης: Galaxy Note 10+ – Η Samsung κυκλοφορεί μια εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση Star Wars, υπάρχουν μόνο 190 στη Γαλλία!

Η Disney ανακάλυψε το σενάριο στα άκρα

Ένας υπάλληλος της Disney συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ένα αντίγραφο του σεναρίου ήταν πράγματι προς πώληση στον ιστότοπο δημοπρασιών. Η αμερικανική εταιρεία κατάφερε τότε να πάρει τα χέρια της στο σενάριο πριν πουληθεί σε άλλους. Υπό αυτές τις συνθήκες, Η Disney αποφάσισε να αναθέσει το σενάριο μόνο στους κύριους ηθοποιούς. Ο Mark Hamill, διερμηνέας του Luke Skywalker, είχε επίσης τη δυνατότητα να διατηρήσει το σενάριο για 24 ώρες.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα που έλαβε η Disney για την προστασία των στροφών του έρους, ολόκληρα τμήματα του σεναρίου προηγούμενων ταινιών έχουν βρεθεί στον Ιστό (ειδικά στο Reddit). Για να παρακάμψει αυτές τις διαρροές, ο JJ Abrams έχει συνήθεια να διαδίδει ψεύτικες εκδόσεις του σεναρίου στο Διαδίκτυο.

Ως υπενθύμιση, το Star Wars, επεισόδιο IX: L’Ascension de Skywalker θα κυκλοφορήσει στους γαλλικούς κινηματογράφους 18 Δεκεμβρίου 2019. Αυτό το τελευταίο κεφάλαιο χρονολογεί την τελική αναμέτρηση μεταξύ Jedi Rey (Daisy Ridley) και Kylo Ren (Adam Driver) υπό την ηγεσία ενός φοβισμένου Sith Lord, Palpatine.