Το Stadia είναι συμβατό με άλλα Chromecast Ultra, κατεβάστε την ενημέρωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Stadia είναι συμβατό με άλλα Chromecast Ultra που διατίθενται στην αγορά. Προηγουμένως, έπρεπε να χρησιμοποιήσετε ένα νέο Chromecast Ultra που διατίθεται μόνο σε πακέτα προπαραγγελίας Stadia. Ακολουθεί η διαδικασία λήψης της ενημέρωσης υλικολογισμικού.

Μεταξύ των υποσχέσεων της Stadia ήταν ότι ήταν σε θέση να παίξει σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως στην τηλεόρασή της. Μια υπόσχεση με έναν μικρό αστερίσκο, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα, ήταν επιτακτική ανάγκη να εξοπλιστεί με μια τελευταία γενιά Chromecast Ultra. Για να αποκτήσετε τη συσκευή, η μόνη λύση ήταν να αγοράσετε ένα από τα πακέτα προπαραγγελίας της Stadia, δηλαδή το Premiere Edition ή το Founder’s Edition. Λέμε ότι ήταν καλό, καθώς έφτασε μια ενημέρωση υλικολογισμικού για να αλλάξει την κατάσταση.

Ορισμένοι χρήστες του Stadia εξήγησαν στο Reddit ότι μπόρεσαν να κατεβάσουν μια νέα έκδοση του υλικολογισμικού για το παλαιότερο τους Chromecast Ultra. Αυτή η νέα έκδοση υποστηρίζει τον εξοπλισμό με το Stadia. Για να το εκμεταλλευτείτε, είναι ωστόσο απαραίτητο να πραγματοποιήσετε κάποιους χειρισμούς.

Διαβάστε επίσης: Stadia – η εξαγορά του gaming cloud με τη σάλτσα Google

Πώς να λάβετε την ενημέρωση υλικολογισμικού για το Chromecast Ultra σας

Αυτή η ενημέρωση υλικολογισμικού δεν φαίνεται να εγκαθίσταται αυτόματα. Αρκετοί ιδιοκτήτες Stadia έχουν βρει πώς να το επιβάλουν:

  • Όταν το Chromecast Ultra είναι ενεργοποιημένο, μεταβείτε στο μενού Σπίτι, μετά μέσα τις ρυθμίσεις
  • Στη συνέχεια, εισαγάγετε, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, στο Πρόγραμμα προεπισκόπησης, που σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση των πιο πρόσφατων εκδόσεων υλικολογισμικού του Chromecast Ultra
  • Σβήνω το Chromecast Ultra και το επανεκκίνηση το επόμενο.
  • Επιστρέψτε στο Ρυθμίσεις, στη συνέχεια στο περίμενε
  • Εμφανίζεται ένας κωδικός για τη σύνδεση του ελεγκτή Stadia με το Chromecast Ultra, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε με τη σύζευξη

Το Chromecast σας θα πρέπει να αναβαθμιστεί σε έκδοση υλικολογισμικού 1.42.180348. Πριν ξεκινήσετε, λάβετε υπόψη ότι έχουν παραμείνει αρκετά προβλήματα για μερικές ημέρες στο Chromecast με το Stadia. Πολλοί παίκτες παραπονιούνται για την υπερθέρμανση του Chromecast τους απροσδόκητα κατά τη διάρκεια των συνεδριών παιχνιδιού τους με το Stadia, με αποτέλεσμα η συσκευή να κλείσει ξαφνικά.

Πηγή: Αστυνομία Android

Απόσπασμα από σχόλια για το Stadia’s Reddit