Το Sony Xperia XZ3 θα πάρει τα καλύτερα από τα Xperia XZ2 και XZ2 Premium

Το Sony Xperia XZ2 Premium διατίθεται στην Ιταλία για 899 ευρώ στο επίσημο κατάστημα

Παρά τις φήμες που δείχνουν τη Sony έξω από την αγορά smartphone, ο ιαπωνικός γίγαντας σχεδιάζει μια νέα κορυφή της γκάμας που θα πρέπει να παρουσιαστεί στο IFA 2019. Μιλάμε για το Sony Xperia XZ3.

Από όσα ανακαλύψαμε αυτές τις ώρες, το smartphone θα έπρεπε εκμεταλλευτείτε τα καλύτερα των Sony Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Premium. Στην πραγματικότητα, οι προδιαγραφές του smartphone έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο με αμάξωμα παρόμοιο με το XZ2, αλλά είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο, με περισσότερη μνήμη RAM και μια κάμερα που έχει ληφθεί απευθείας από το XZ2 Premium.

Ενώ το Xperia XZ2 εξοπλίζει μια μοναδική κάμερα 19 Mpixel με διάφραγμα f / 2.0, το πιθανό Sony Xperia XZ3 παρατίθεται με μια διπλή κάμερα: τον ίδιο αισθητήρα 19 Mpixel, αλλά με ευρύτερο διάφραγμα f / 1.8 και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα 12 Mpixel με ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα f / 1.6. Αντίθετα, η μπροστινή κάμερα θα πρέπει να έχει μέγιστη ανάλυση 13 Mpixel και πιθανότατα θα είναι η ίδια με αυτή του XZ2 Premium.

Από το υποτιθέμενο φύλλο δεδομένων συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν και άλλες μικρές ενημερώσεις σε σύγκριση με το Xperia XZ2, ως μετάβαση στο RAM 6 GB και μπαταρία 3240 mAh.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Sony φτιάχνει πάντα smartphone υψηλότερου επιπέδου. Το πρόβλημα ήταν πάντα στην τοποθέτηση στην αγορά (στο ίδιο επίπεδο με τη Samsung και την Apple) και στο μάρκετινγκ που δεν είναι πολύ επιθετικό.

VIA FONTE