Το Snapchat παρουσιάζει τα Spectacles 3, συνδεδεμένα γυαλιά με κάμερα 3D στα 370 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Snapchat παρουσιάζει τα Spectacles 3, την τρίτη γενιά των συνδεδεμένων γυαλιών ηλίου. Φέρουν μόνο μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, είναι η παρουσία μιας κάμερας 3D που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τρισδιάστατες φωτογραφίες και βίντεο με φίλτρα εικονικής / επαυξημένης πραγματικότητας.

Μετά τις εκπομπές του 1 και 2, Snap. Η Inc δεν υποχωρεί και συνεχίζει την ορμή της με την τρίτη γενιά των συνδεδεμένων γυαλιών ηλίου της. Όσοι πίστευαν ότι το προηγούμενο θα ήταν το τελευταίο ήταν λάθος. Για να συνεχίσει να σαγηνεύει το κοινό του, Snapchat προσφορές Παραστάσεις 3 που προχωρούν περισσότερο από τους προκατόχους τους προσφέροντας μια δεύτερη τρισδιάστατη κάμερα εκτός από ένα πιο λεπτό σχέδιο.

Spectacles 3: Τα συνδεδεμένα γυαλιά Snapchat δικαιούνται τρίτη έκδοση

Η νέα κάμερα αντικαθιστά την ένδειξη LED που υπάρχει στα προηγούμενα μοντέλα. Όπως τα πιο πρόσφατα smartphone τελευταίας τεχνολογίας όπως το Huawei P30 Pro, το Galaxy S10 +, το Note 10+ ή ακόμα και το iPhone XS, αυτή η κάμερα σάς επιτρέπει να τραβάτε τρισδιάστατες σκηνές χρησιμοποιώντας ανίχνευση βάθους, με τη δυνατότητα προσθέστε τρισδιάστατα φίλτρα σε αυτά. Το Snapchat προσφέρει τα δικά του φίλτρα, αλλά επιτρέπει σε προγραμματιστές τρίτων να επεκτείνουν τον κατάλογο.

Τα νέα γυαλιά προσφέρουν επίσης εγγραφή περιεχομένου συμβατό με VR / AR που μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε στο Snapchat, αλλά και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter, το Instagram και το YouTube (VR). Για να τα δείτε, χρειάζεστε ένα ακουστικό εικονικής πραγματικότητας όπως το Google Cardboard ή οποιοδήποτε άλλο πιο προηγμένο ακουστικό. Θα καταλάβετε ότι τα Spectacles 3 δεν έχουν ενσωματωμένη οθόνη και εξακολουθούν να εξαρτώνται από ένα smartphone στο οποίο συνδέονται μέσω Bluetooth ή Wi-Fi όχι μόνο για τη μεταφορά του εγγεγραμμένου περιεχομένου, αλλά και για την προβολή του.

Αυτά τα συνδεδεμένα γυαλιά θα είναι διαθέσιμα τον Νοέμβριο στην τιμή των… 370 ευρώ. Το Snapchat σαφώς δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό, το αντίθετο θα μας εκπλήξει. Αυτά τα γυαλιά θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση και η εταιρεία παραδέχεται ότι στοχεύει σε ένα εξειδικευμένο κοινό, αλλά είναι προσεκτικό να μην προσδιοριστεί ο αριθμός των αντιγράφων που προτίθεται να διαθέσει.

Πηγή: The Verge