Το Snapchat καταγγέλλει την τακτική του Facebook και του Instagram για να καταστρέψει τον ανταγωνισμό

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η σύγκρουση μεταξύ του Snapchat και του Instagram κλιμακώνεται και επηρεάζει τώρα τα άτομα που επηρεάζουν τα κοινωνικά μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Instagram απειλεί να ανακαλέσει την κατάσταση “Επαληθευμένη” για επιρροές που μοιράζονται συνδέσμους Snapchat.

Το Snapchat, η δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, εξέφρασε δημόσια το θυμό και την απογοήτευσή του στο Wall Street Journal. Η εταιρεία παραπονιέται Οι φερόμενες απόπειρες του Facebook για καταστολή του ανταγωνισμού και αναφέρει στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) δπαραδείγματα αποφάσεων και δράσεων που θεωρούνται δόλια από τον γίγαντα των κοινωνικών μέσων.

Ο Snapchat περιέγραψε λεπτομερώς τις επιθετικές τακτικές του Facebook σε ένα αρχείο με το όνομα “Project Voldemort” σε σχέση με τον χαρακτήρα από το έπος του Χάρι Πότερ που γράφτηκε από τον JK Rowling και τον κύριο ανταγωνιστή της ιστορίας. Ως υπενθύμιση, αυτός ο μάγος με σημαντικές δυνάμεις επιδιώκει να επιβληθεί στον κόσμο των μάγων προκειμένου να αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τα ιδανικά του.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Instagram απείλησε να καταργήσει την επαληθευμένη κατάσταση για τους επιρροείς που μοιράστηκαν συνδέσμους Snapchat

Το τελευταίο παράδειγμα των προσπαθειών του Facebook να συντρίψει το Snapchat είναι ο ισχυρισμός ότι οι εκπρόσωποι του Instagram προχώρησαν τόσο πολύ ώστε να ασκήσουν πίεση σε πολλούς επηρεαστές πλατφόρμα για να σταματήσει να δημοσιεύει περιεχόμενο Snapchat στο προφίλ τους στο Instagram. Μερικοί από αυτούς απειλήθηκαν με να χάσουν την πολυπόθητη κατάστασή τους ως Επαληθευμένος αν διατηρούσαν τη θέση τους.

Διαβάστε επίσης: Snapchat, σταματήστε τα πάντα, η εφαρμογή καταστρέφει την αυτονομία του smartphone σας!

Αυτή είναι μια ακόμη κατηγορία πάνω από τη μακρά λίστα καταγγελιών του Snapchat κατά του Instagram. Έτσι, η Snap πιστεύει επίσης ότι το Instagram αποκλείει περιεχόμενο που σχετίζεται με το Snapchat – φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας φίλτρα Snapchat, καθώς και το hashtag #snCinclin – από τις καρτέλες “αναζήτηση” και “εξερεύνηση” του Instagram. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το Instagram εμπόδισε τους χρήστες να προσθέσουν συνδέσμους στα προφίλ τους Snapchat (και το ανταγωνιστικό Telegram του WhatsApp) μέσα στην πλατφόρμα.

Πηγή: The Wall Street Journal