Το Skype ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με πολλές νέες λειτουργίες που σχετίζονται με μηνύματα

Το Skype ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με πολλές νέες λειτουργίες που σχετίζονται με μηνύματα

Οι προγραμματιστές της Microsoft κυκλοφόρησαν μια νέα ενημέρωση για την υπηρεσία Skype, κάνοντας πολλές πολύ ενδιαφέρουσες βελτιώσεις και πάνω απ ‘όλα σχετίζονται με την ενότητα μηνυμάτων.

Το Skype είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στον επιχειρηματικό τομέα. Στην αγορά καταναλωτών, ωστόσο, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τουλάχιστον με τα διάφορα WhatsApp, Facebook Messenger και iMessage. Παρόλο που η παραδοσιακή αγορά έχει πλέον χαθεί, η Microsoft συνεχίζει να παρέχει νέες βελτιώσεις στις εφαρμογές Skype στις διάφορες πλατφόρμες.

Όσον αφορά τη νέα ενημέρωση, τα μηνύματα έχουν δει πολλές αλλαγές:

  • Βελτιωμένη υποστήριξη split view: οι προγραμματιστές έχουν βελτιώσει την ενσωμάτωση της αλλαγής μεγέθους στο παράθυρο του Skype επιτρέποντας να έχουν μια στήλη με επαφές και μια στήλη με την πραγματική συνομιλία. Μετά τα Windows 10, είναι πλέον επίσης διαθέσιμο σε macOS και Linux.
  • Νέα επιλογή για προβολή πολλών φωτογραφιών και βίντεο: λίγο σαν στο WhatsApp, όταν λαμβάνετε πολλές φωτογραφίες η μία μετά την άλλη, αντί να τις εμφανίζετε ξεχωριστά, το Skype τις εμφανίζει τώρα με ομαδοποιημένο τρόπο.

  • Προεπισκόπηση φωτογραφιών και βίντεο πριν από την αποστολή: μπορείτε τώρα να δείτε μια προεπισκόπηση των φωτογραφιών και των βίντεο που έχουν επιλεγεί αλλά δεν έχουν σταλεί ακόμα.

  • Αγαπημένα μηνύματα: είναι πλέον δυνατό να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, να έχετε πρόσβαση σε αυτό γρήγορα αργότερα.

  • Πρόχειρα: κάθε μήνυμα που έχει πληκτρολογηθεί αλλά δεν αποστέλλεται (κατά επιλογή ή από ξεχασμό) αποθηκεύεται τώρα σε μια νέα ενότητα “πρόχειρα”.