Το SFR αυξάνει περαιτέρω την τιμή του πακέτου για ορισμένους συνδρομητές RED

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Δεκεμβρίου 2019 στις 13 ώρες και 40 λεπτά

Η SFR αποφάσισε περαιτέρω να αυξήσει την τιμή του πακέτου για ορισμένους RED από συνδρομητές SFR. Σε ένα email που στάλθηκε σε συγκεκριμένους πελάτες, ο χειριστής στην κόκκινη πλατεία ανακοινώνει αύξηση του λογαριασμού των 2 ευρώ ανά μήνα. Σε αντάλλαγμα, η τηλεπικοινωνία προσφέρει 20 GB επιπλέον δεδομένων. Όπως πάντα, είναι δυνατόν να αρνηθούμε αυτήν την αύξηση.

Καλά νέα: σας προσφέρουμε 60 GB internet ανά μήνα αντί για τα τρέχοντα 40 GB, με μόλις 2 € επιπλέον ανά μήνα. Για να το απολαύσετε, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, φροντίζουμε τα πάντα. Θα επωφεληθείτε αυτόματα και χωρίς υποχρέωση από τη νέα σας προσφορά μέσα σε ένα μήνα, την ημερομηνία του επόμενου τιμολογίου σας » Η SFR ανακοινώνει σε ένα email που στάλθηκε σε κάποιο RED από συνδρομητές του SFR και μεταδόθηκε από τους συναδέλφους μας στο CableReview.

Συνήθως, οι συνδρομητές που έλαβαν το email επέλεξαν προγραμματίζει 10 ευρώ το μήνα με 40 GB δεδομένων. Για 12 ευρώ το μήνα, η SFR προσφέρει τώρα 60 GB δεδομένων. Στην περίπτωση άλλων πακέτων, ο χειριστής προσφέρει να προσθέσει έως και 30 GB επιπλέον δεδομένων σε αντάλλαγμα.

Όπως πάντα, η SFR δεν διστάζει να μεταβιβάσει αυτήν την αύξηση ως όφελος για τους πελάτες της. «Λήψη, αναπαραγωγή, ροή, κοινή χρήση των βίντεό σας στα δίκτυα… Όλα είναι ευκολότερα όταν δεν μετράτε τα gigas σας, σωστά; “ υπογραμμίζει τις τηλεπικοινωνίες.

Διαβάστε επίσης: παραμείνετε πελάτης SFR ή φύγετε – αρκεί αρκετό;

Πώς να αρνηθείτε να πληρώσετε περισσότερα;

Στο email του, το SFR καθορίζει ότι είναι πιθανό να αρνηθεί αυτήν την αυτόματη αύξηση. Για να διατηρήσετε την τρέχουσα προσφορά σας, απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται στο email και ακολουθήστε τον παρακάτω χειρισμό.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να ενεργήσετε απολύτως πριν από την επόμενη ημερομηνία τιμολογίου. Μετά από αυτήν την περίοδο, παραμένει μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας εντελώς δωρεάν εντός 4 μηνών μετά την αύξηση σύμφωνα με το άρθρο L224-33 του Κώδικα Καταναλωτών.

  • Μεταβείτε στον ιστότοπο RED by SFR μέσω του διαθέσιμου συνδέσμου στο email
  • Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο Απόρριψη αυτής της προσφοράς
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας RED by SFR
  • Αυτό είναι !

Είναι η τρίτη φορά φέτος που η SFR αύξησε το λογαριασμό για ορισμένους συνδρομητές RED. Πολλοί φορείς εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένων των Orange και Bouygues Télécom, το κάνουν αυτό τακτικά. Αυτή είναι μια απολύτως νομική πρακτική εφόσον έχετε την επιλογή να απορρίψετε την αύξηση.

Πηγή: CableReview