Το SFR αυξάνει διακριτικά το λογαριασμό ορισμένων κουτιών

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η SFR αποφάσισε διακριτικά να αυξήσει το λογαριασμό ορισμένων συνδρομητών σε ένα διαδικτυακό κουτί. Ο ISP προσπαθεί πράγματι να επιβάλει το πρόγραμμα προστασίας από ιούς «SFR Sécurité» με αντάλλαγμα άλλα 3 ευρώ το μήνα. Όπως πάντα, ο χειριστής με την κόκκινη πλατεία επιτρέπει στους πελάτες του να αρνηθούν την αύξηση.

Λίγες μέρες μετά την αύξηση της τιμής του πακέτου για ορισμένους RED από συνδρομητές SFR, η SFR αποφάσισε να αυξήσει τον λογαριασμό για συνδρομητές σε μια σταθερή προσφορά. Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στο Cable Review, ο χειριστής διαβιβάζει επί του παρόντος τις λεπτομέρειες τουεπιβλήθηκε μια νέα επιλογή αυτόματα σε ένα email.

Σε αντάλλαγμα για επιπλέον 3 ευρώ κάθε μήνα, το SFR “προσφέρει” πρόσβαση σε αυτό Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς “SFR Sécurité” στους ενδιαφερόμενους συνδρομητές. “Αυτή η λύση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο θα σας προσφέρει αποτελεσματική και πλήρη προστασία για όλο τον εξοπλισμό σας (PC, Mac, smartphone, tablet) από απειλές στο Διαδίκτυο” Το SFR εξηγεί στο email. Η επιλογή δίνει επίσης τοπρόσβαση σε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Διαβάστε επίσης: Η SFR αυξάνει τις τιμές των ινών και των προσφορών ADSL

Το SFR προσπαθεί να επιβάλει το antivirus επί πληρωμή σε ορισμένους συνδρομητές

Ως υπενθύμιση, το antivirus του SFR προσφέρεται πάντα στην τιμή των 3 € ανά μήνα (μετά από δύο μήνες προώθησης με μόνο 1 €). Μέχρι τώρα, ωστόσο, ο φορέας εκμετάλλευσης δεν είχε ακόμη επιχειρήσει να επιβάλει την επιλογή στους πελάτες του. Εάν λάβατε το email, η επιλογή θα προστεθεί αυτόματα “Μόλις το πακέτο σας ανανεωθεί από τις 2 Ιανουαρίου 2020”.

Για να διατηρήσετε την προσφορά σας ενημερωμένηε, και ως εκ τούτου να απορρίψετε το συμπλήρωμα, πρέπει να ενεργήσετε πριν από τον Ιούνιο του 2020, καθορίζει το SFR. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος, η επιλογή θα συμπεριληφθεί από προεπιλογή στη συνδρομή σας. Δείτε πώς μπορείτε να απορρίψετε την προσφορά του χειριστή:

  • Μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο
  • Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο Απόρριψη αυτής της προσφοράς
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας SFR
  • Εχει γίνει !

Από την άλλη πλευρά, εάν το πρόγραμμα προστασίας από ιούς του SFR σας φαίνεται ενδιαφέρον, μπορείτε να κατεβάσετε τις απαραίτητες εφαρμογές για τη λειτουργία του μέσω του παραπάνω συνδέσμου. Τι πιστεύετε για αυτήν τη νέα επιβαλλόμενη επιλογή; Πρόκειται να αρνηθείτε να πληρώσετε για το πρόγραμμα προστασίας από ιούς; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Αναθεώρηση καλωδίου