Το Seat παρουσιάζει ένα ελκυστικό ηλεκτρικό σκούτερ: το νεύρο των 125cc με 115 χλμ αυτονομίας!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Seat έχει τώρα φιλοδοξίες στην αστική κινητικότητα και παρουσιάζει μια ιδέα ηλεκτρικού σκούτερ 100% – που ονομάζεται e-Scooter – ενώ ανακοινώνει τη δημιουργία της SEAT Urban Mobility. Αυτή η ελκυστική ιδέα είναι το ισοδύναμο των 125 cm3, με εύρος 115 km.

Το Seat αντιμετωπίζει την αστική κινητικότητα! Η αυτοκινητοβιομηχανία εκμεταλλεύτηκε Συνέδριο Smart City Expo Wold για να παρουσιάσει τη νέα της στρατηγική, καθώς και μια ιδέα για ηλεκτρικά σκούτερ, το e-Kickscooter. Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο επιχειρηματική μονάδα Με άλλα λόγια ένα τμήμα με χρηματοδότηση και ομάδες για να σχεδιάσουν το όραμα της μάρκας.

Μία από τις πρώτες πραγματοποιήσεις αυτών των προσπαθειών θα μπορούσε να είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό ανακοινώνει η μάρκα παρουσιάζοντας την ιδέα του e-Scooter, που ονομάζεται e-Scooter. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παραμένει αντικείμενο περιέργειας: «Η SEAT Urban Mobility θα ενσωματώσει όλες τις λύσεις κινητικότητας με βάση προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες. Θα οδηγήσει επίσης στην κυκλοφορία στις διάφορες αγορές του e-Scooter το 2020 “, μπορούμε να διαβάσουμε στο δελτίο τύπου του Seat.

Μπορούμε επίσης να διαβάσουμε περαιτέρω: «Η τελική έκδοση της μοτοσυκλέτας θα κυκλοφορήσει το 2020, τόσο για ιδιώτες όσο και για στόλους για κοινή χρήση υπηρεσιών». Αυτό το καθαρό σκούτερ μοιάζει με κλασικό σκούτερ, εκτός από την εκσυγχρονισμένη του εμφάνιση. Έχει κινητήρα με ονομαστική ισχύ 7kW (με μέγιστο έως 11 kW). Αυτή η ισχύς ισοδυναμεί με 14,8 ίππους ή ισοδύναμη με 125cc.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημά του: έχει ταχύτητα μετατόπισης 100 km / h και επιταχύνει από 0 σε 50 km / h σε 3,8 δευτερόλεπτα. Όλα με στιγμιαία μέγιστη ροπή 240 Nm. Πάνω απ ‘όλα, είναι εξαιρετική σε εμβέλεια: έως 115 km με μία μόνο φόρτιση. Και δεδομένου ότι οι ηλεκτρικοί κινητήρες είναι σχετικά μικροί, έχει άφθονο χώρο κάτω από το κάθισμα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δύο κράνη εκεί, για παράδειγμα. Και φυσικά, συνδέεται με μια εφαρμογή για κινητά.

Τι πιστεύετε για αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!