Το Samsung Internet καλωσορίζει νέες επεκτάσεις, μόνο για Galaxy

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Samsung Internet καλωσορίζει νέες επεκτάσεις στην τελευταία του έκδοση. Μόνο οι κάτοχοι smartphone Samsung Galaxy θα μπορούν να το χρησιμοποιούν.

Το Samsung Internet είναι ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης τρίτων που είναι δημοφιλή στους χρήστες. Ήδη τον Φεβρουάριο του 2018, το Samsung Internet ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store. Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα περιήγησης έχει περάσει το ορόσημο ενός δισεκατομμυρίου λήψεων. Το Samsung Internet οφείλει την επιτυχία του σε εξαιρετική υποστήριξη επέκτασης, ποιότητα σκοτεινού τρόπου λειτουργίας και ομαλή εκτέλεση.

Και ακριβώς σχετικά με τις επεκτάσεις του, το πρόγραμμα περιήγησης καλωσορίζει περισσότερο μέσω της τελευταίας ενημέρωσής του. Μέχρι τώρα, οι διαθέσιμες επεκτάσεις περιορίζονταν σε Αποκλεισμός διαφημίσεων βασικός. Και παρόλο που οι αποκλειστές διαφημίσεων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα στα προγράμματα περιήγησης, το Firefox και το Kiwi (οι δύο κύριοι ανταγωνιστές της Samsung Internet) προσέφεραν πιο ποικίλες επεκτάσεις, ιδίως ικανές να τροποποιήσουν το περιεχόμενο των σελίδων του Διαδικτύου ή να αλλάξουν τη συμπεριφορά μιας εφαρμογής.

Ποιος θέλει επεκτάσεις;

Ωστόσο, χάρη στην τελευταία ενημέρωσή του, το Samsung Internet είναι συμβατό με WebExtensions, το API που χρησιμοποιείται κυρίως για την ανάπτυξη όλων των επεκτάσεων για Chrome και Firefox. Είναι επομένως ένα ασφαλές στοίχημα με το οποίο λειτουργεί το πρόγραμμα περιήγησης της εταιρείας της Νότιας Κορέας πρόσθετο σχεδιασμένο και συμβατό με όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης.

Προς το παρόν, μόνο τρεις νέες επεκτάσεις είναι διαθέσιμες και είναι προσβάσιμες μόνο μέσω του Galaxy Store. Στην πραγματικότητα, μόνο οι ιδιοκτήτες τηλεφώνων Galaxy μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, ο κατασκευαστής ορίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε smartphone με Android 10. Οι ιδιοκτήτες του Galaxy S10 μπορούν επίσης να μεταναστεύσουν στο Android 10 με το One UI 2.0 από τις αρχές της εβδομάδας. Ενώ αυτή η λειτουργία βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, είναι βέβαιο ότι η Samsung θα προσφέρει περισσότερες επεκτάσεις στο Galaxy Store. Ή ποιος ξέρει, το πρόγραμμα δημιουργίας θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες του να κάνουν λήψη επεκτάσεων από το Chrome Web Store, όπως ήδη μπορούν να κάνουν οι χρήστες Kiwi.

Πηγή: Αστυνομία Android