Το Samsung Gear S4 θα φτάσει στα τέλη του 2018

Το Samsung Gear S4 θα φτάσει στα τέλη του 2018

Samsung δεν εγκαταλείπει τον τομέα της έξυπνο ρολόι, ο οποίος σύντομα θα μπορούσε να λάβει και έναν νέο λαμπρό εκθέτη. Είναι, σε ισορροπία, Samsung Gear S4, έτοιμοι να αντικαταστήσουν τις τρέχουσες Gear S3 Classic είναι Gear S3 Frontier, δεν ενημερώθηκε πέρυσι χάρη στην τυποποίηση του φορετού αφιερωμένου στους αθλητές (Gear Sport, για να το πούμε). Το έξυπνο ρολόι που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον κατασκευαστή της Σεούλ έχει επιβεβαιωθεί από το συνηθισμένο και αξιόπιστο SamMobile, ο οποίος ανακάλυψε αυτές τις ώρες την ύπαρξη μιας άνευ προηγουμένου συσκευής που φέρει την τεχνική ονομασία του SM-R800.

Η τεχνική διατύπωση δεν προσφέρει πολλές λεπτομέρειες, αλλά το επίθημα ανοίγματος υποδηλώνει ότι το κάνει έξυπνο ρολόι μπορεί να είναι σωστή Samsung Gear S4. Ρίξτε μια ματιά στο τρέχον εύρος στην αγορά για να επιβεβαιώσετε περαιτέρω αυτήν τη διατριβή, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα Gear S3 Classic και Gear S3 Frontier φέρουν την ονομασία SM-R770 και SM-R760, ενώ το Gear Sport χαρακτηρίζεται από πιο διαφορετικό SM-R600. Η έννοια “SM” που τοποθετήθηκε στην αρχή δείχνει ότι το εν λόγω προϊόν είναι στην πραγματικότητα ένα Smartwatch της Samsung, ενώ ο αριθμός είναι φυσικός συνέχεια με τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο καιρό. Αυτό υπογραμμίζει αμέσως την αίσθηση ότι η Samsung μπορεί πραγματικά να παρουσιάσει τον διάδοχο της σειράς Gear S3 εντός του έτους και όχι την εξέλιξη του μοντέλου που αφιερώνεται στους αθλητές.

Σύμφωνα με μερικές φήμες στην κατοχή του SamMobile, το νέο Smartwatch της Samsung θα κάνει εμφανείς βελτιώσεις στο σχεδιασμό, αλλά πάνω απ ‘όλα θα προσφέρει μία ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, σε συνάρτηση με τη βελτίωση του προγράμματος S Υγεία, ίσως υποστηρίζεται κατάλληλα από πλήρεις και αξιόπιστους αισθητήρες. Δεν ξέρουμε από ποιες αισθητικές συσκευές επισημαίνονται Samsung Gear S4, πόσο μάλλον αν αυτό είναι το μόνο φορετό που παρουσίασε ο γίγαντας της Σεούλ το 2018 ή εάν θα ενταχθεί από τον διάδοχο του Gear Sport. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: το ντεμπούτο του φορετή έχει προγραμματιστεί για το τέλος του 2018.

ΠΗΓΗ: Sammobile