Το Samsung Galaxy S9 + και το Snapdragon 845 σκοράρουν 8351 πόντους στο GeekBench

Το Galaxy S9, επίσημα αξεσουάρ έχουν διαρρεύσει επίσης στο διαδίκτυο

Η έκδοση Qualcomm Snapdragon 845 του Samsung Galaxy S9 + εμφανίστηκε στο GeekBench με μια ωραία δοκιμή που βλέπει το προϊόν να δείχνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο σε Single Core όσο και σε Multi Core. Αυτή είναι η έκδοση SM-G965U1 ότι όμως δεν θα δούμε στην Ιταλία. Από την πλευρά μας, στην πραγματικότητα, η κορυφαία γκάμα θα είναι εξοπλισμένη με το SoC Exynos 9810, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι είναι εξίσου ισχυρός.

Samsung Galaxy S9 + στο GeekBench

τεστ galaxy s9 +
τεστ galaxy s9 +

Η έκδοση που δοκιμάστηκε και ολοκληρώθηκε στη γνωστή εφαρμογή συγκριτικής αξιολόγησης είναι εξοπλισμένη με καλά 6 GB μνήμης RAM. Μπορούμε λοιπόν να επιβεβαιώσουμε ότι τουλάχιστον σε αυτό το μοντέλο, ή στο Samsung Galaxy S9 Plus, θα βρούμε αυτήν την ποσότητα μνήμης RAM. Αμφιβολίες για την τυπική έκδοση που θα μπορούσε να κρατήσει δυσάρεστες εκπλήξεις με μόνο 4 GB διαθέσιμα. Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε τις δυνατότητες της συσκευής με συνολικά 8351 πόντοι στο Multi Core και 2422 πόντοι στο Single Core.

Φυσικά, απέχουμε ακόμη πολύ από τα αποτελέσματα που το SoC καταφέρνει στο σύνολο Apple A11 Bionic από την Appleαλλά έχουμε ακόμα αρκετή δύναμη. Η έκδοση του συστήματος είναι επίσης ορατή, δηλαδή το Android Oreo 8.0. Οι δοκιμές είναι πολύ πρόσφατες και χρονολογούνται χθες 19 Δεκεμβρίου. Μέχρι τώρα η Samsung φαίνεται να είναι πολύ έτοιμη, το Mobile World Congress 2018 πλησιάζει.