Το Samsung Galaxy S9 είναι εδώ, ακόμα και αν είναι μόνο σε μια ιδέα βίντεο

Μια μυστηριώδης συσκευή Samsung εμφανίζεται στο Διαδίκτυο, είναι το Galaxy S9;

Samsung Galaxy S9 είναι απερίγραπτη ομορφιά στο νέο βίντεο. Το σπίτι της Νότιας Κορέας αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή σύντομα για να ετοιμαστείτε για κυκλοφορία. Στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο του 2018 θα υπάρξουν πολλοί ανταγωνιστές που θα δυσκολευτούν στην κορυφαία γκάμα, αλλά αν παρουσίαζε ένα σχέδιο παρόμοιο με αυτό που φαίνεται στο βίντεο, όλοι θα μείνουν νικημένοι από την αρχή.

Εδώ είναι το Samsung Galaxy S9

samsung galaxy s9
samsung galaxy s9

Τα υλικά με τα οποία φτιάχνονται για άλλη μια φορά βλέπουν το γυαλί ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Η ασύρματη φόρτιση δεν μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς γυαλί, το μέταλλο θα οδηγούσε σε έντονες παρεμβολές. Αλλά μας αρέσει όσο είναι εύθραυστο, είναι απόλυτης ομορφιάς. Προφανώς υπάρχουν γωνίες Edge μπροστά και πίσω με οθόνη που φτάνει σχεδόν σε κάθε γωνία.

Το κάτω πλαίσιο μειώθηκε περαιτέρω και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που θυμόμαστε θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στο πίσω μέρος της συσκευής, έχει επανατοποθετηθεί. Τοποθετώντας το κάτω από τη διπλή κάμερα, οι χρήστες δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα να φτάσουν χωρίς να λερώσουν το ποτήρι του δωματίου. ο Υποδοχή ήχου 3,5 mm για τη χαρά των χρηστών. Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό που φαίνεται, σας αρέσει;

[trovaprezzi prodotto=’Samsung Galaxy S8′]