Το Samsung Galaxy S8 και το Note 8 λαμβάνουν κινούμενες οθόνες Lockscreens

Τα Samsung Galaxy S8, S8 Plus και Note 8 ετοιμάζονται να λάβουν Android Pie

Μία από τις καινοτομίες που έφερε το Samsung Galaxy S9 στην παρουσίαση είναι η δυνατότητα εισαγάγετε βίντεο μέσα στην οθόνη κλειδώματος. Οι οθόνες κλειδώματος στη συνέχεια κινούμενες με πολλές δυνατότητες για περαιτέρω προσαρμογή της εμφάνισης των συσκευών μας. Η Samsung επιβεβαίωσε ότι αυτή η λειτουργία δεν θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone χάρη στη βελτιστοποίηση του λογισμικού.

Από τώρα και στο εξής, αυτή η καινοτομία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες ενός “παλιού” S8 και Note 8. Αυτή η καινοτομία έχει ενσωματωθεί με τις τελευταίες ενημερώσεις υλικολογισμικού των συσκευών, δηλαδή το υλικολογισμικό G950FXXU2CRF7 στο Galaxy S8 και το υλικολογισμικό N950FXXU3CRF4 στο Galaxy Note 8.

Κινούμενα βίντεο στην οθόνη κλειδώματος για Samsung Galaxy S8 και Note 8

βίντεο

Εάν αναρωτιέστε πώς να αλλάξετε το φόντο της οθόνης κλειδώματος, είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή “Θέματα“Από τη Samsung, είναι επίσης προσβάσιμη με μακρύ πάτημα σε οποιοδήποτε σημείο της αρχικής οθόνης. Μόλις ανοίξει το κατάλληλο μενού, θα είναι δυνατό να επιλέξετε το στοιχείο “Ταπετσαρίες”.

Σε αυτό το σημείο θα βρεθείτε μέσα στην εφαρμογή και μέσω της ειδικής γραμμής αναζήτησης μπορείτε να ανακαλύψετε το περιεχόμενο του καταστήματος. Πολλά βίντεο πληρώνονται, πολλά άλλα είναι φυσικά δωρεάν. Μην ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το δοκιμάσαμε αυτό για λίγο και δεν έχουμε παρατηρήσει καμία φθορά στο smartphone μας.

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone Samsung Galaxy S8 μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat…

Android6.3 “12 MP8 πυρήνες64 GB

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone Samsung Galaxy Note 8 μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1…