Το Samsung Galaxy S10 Lite θα είναι πιο ισχυρό από τα Galaxy S10 και S10 + | Προδιαγραφές και τιμές

Το Samsung Galaxy S10 Lite θα είναι πιο ισχυρό από τα Galaxy S10 και S10 + | Προδιαγραφές και τιμές

Όταν ένας κατασκευαστής λανσάρει ένα smartphone με το όνομα “Lite”, αναμένεται να έχει χαμηλότερες τεχνικές προδιαγραφές από μια έκδοση “non Lite” που υπάρχει ήδη στην αγορά. Λοιπόν, με το Samsung Galaxy S10 Lite φαίνεται ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Μέσω διαρροών πληροφοριών που έχουν αποκαλύψει σχεδόν ολόκληρο το φύλλο δεδομένων Samsung Galaxy S10 Lite, έχουμε παρατηρήσει πώς το smartphone θα έχει ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά από το παραδοσιακό Samsung Galaxy S10, με ορισμένα μέρη να φτάνουν στο επίπεδο της έκδοσης Plus .

Όπως πολλά άλλα μοντέλα Samsung που κυκλοφόρησαν φέτος, το Galaxy S10 Lite φαίνεται να προορίζεται να ενσωματώσει μια τεράστια οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών που προσφέρει ανάλυση 2.400 x 1.080p και υιοθετεί την υψηλή αναλογία διαστάσεων 19,5: 9 . Οι αποδόσεις υποδηλώνουν ότι είναι ένα επίπεδο πάνελ Infinity-O με κεντρική οπή, αλλά αυτή η λεπτομέρεια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Η ισχύς του smartphone έχει ανατεθεί σε μια τεράστια μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη για τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 45 W. Θα ήταν η μεγαλύτερη μπαταρία σε ολόκληρη τη γκάμα, ακόμη και αν η εφαρμογή φαίνεται να έρχεται σε βάρος της ασύρματης φόρτισης και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Για να προσφέρει μια περαιτέρω επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, θα υπάρχει το λειτουργικό σύστημα Android 10 που σχετίζεται με το One UI 2.0 της Samsung. Σε αντίθεση με τις παγκόσμιες παραλλαγές του Galaxy S10 που χρησιμοποιούν επεξεργαστές Exynos, το Galaxy S10 Lite θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855 της Qualcomm σε όλες τις περιοχές όπου θα φτάσει.

Αυτό το SoC συνδυάζεται με διαμόρφωση 8 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής μνήμης, πράγμα που σημαίνει ότι η εσωτερική διαμόρφωση είναι ίδια με εκείνη του Galaxy S10 +. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να επεκτείνουν τη μνήμη με κάρτες microSD έως 1 TB.

Όσον αφορά τις τιμές, το Samsung Galaxy S10 Lite πρέπει να φτάσει στις ευρωπαϊκές αγορές με κόστος 679 ευρώ, πολύ χαμηλότερη τιμή από εκείνη των αντίστοιχων S10 και S10 + (συγκρίνοντας τις τιμές καταλόγου). Σας υπενθυμίζουμε ότι η παρουσίαση πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες πριν από το τέλος του έτους.

ΔΡΟΜΟΣ