Το Samsung Galaxy Note 9, νέες αποδόσεις δείχνουν τον επανασχεδιασμό των πίσω καμερών

Θα σας επιτρέψει το Galaxy Note 9 S Pen να διαχειριστείτε την αναπαραγωγή μουσικής;

Τις τελευταίες ώρες, απόδοση εικόνων που σχετίζονται με τη νέα κορυφή της σειράς Samsung Galaxy Note 9 που προσπαθούν να μας δείξουν, σε προεπισκόπηση, ποιες θα είναι οι αλλαγές στην αισθητική του smartphone σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο στην αγορά.

Δημιουργήθηκε από το @OnLeaks σε συνεργασία με 91mobiles, αυτές οι νέες αποδόσεις βασίζονται σε σχέδια CAD και πιθανώς παρέχουν ένα ακριβής ματιά στο τι θα είναι το πραγματικό Samsung Galaxy Note 9.

Προφανώς, το Galaxy Note 9 δεν θα είναι σχεδόν διαφορετικό από το Galaxy Note 8. Το μπροστινό μέρος του νέου smartphone μόλις έχει αλλάξει, αν και Τα άνω και κάτω στεφάνη του φαίνονται ελαφρώς λεπτότερα. Οι πλευρές του τηλεφώνου (που διαθέτουν θύρα USB Type-C, γκριλ ηχείων, μικρόφωνο, μια καλή παλιά υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και το S Pen) φαίνονται επίσης αμετάβλητες.

Οι μηχανικοί του κορεατικού γίγαντα έκαναν κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy Note 9. Η διπλή πίσω κάμερα του τηλεφώνου είναι διατεταγμένα οριζόντια, με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο ακριβώς κάτω από αυτό (πάντα επιμήκη σε σχήμα).

Οι αποδόσεις δείχνουν επίσης ότι το Samsung Galaxy Note 9 μετράει 161,9 x 76,3 x 8,8 mm. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει περίπου το μέγεθος της Σημείωσης 8 (162,5 x 74,8 x 8,6 mm), ενώ διαθέτει οθόνη Super AMOLED διαγώνιας 6,3 ιντσών (πιθανότατα με ανάλυση 1440 x 2960 pixels).

Περιμένουμε πιο σημαντικές ενημερώσεις κάτω από το κάλυμμα του Galaxy Note 9, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας του SoC Qualcomm Snapdragon 845 (ή Exynos 9810 στην Ευρώπη) και μπαταρίας 3.850 mAh.

Εάν όλα επιβεβαιωθούν και πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η παρουσίαση της νέας κορυφής της σειράς θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου.

ΔΡΟΜΟΣ