Το Samsung Galaxy Note 9 εμφανίζεται στο GeekBench

Είστε έτοιμοι να χαιρετίσετε το Samsung Galaxy Note 9 4000 mAh;

Το είχαμε επιβεβαιώσει προηγουμένως σε άλλο άρθρο, αλλά σήμερα έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία. Samsung Galaxy Note 9 Θα είναι μια συσκευή που ουσιαστικά θα έχει την ίδια βάση υλικού με το S9 +. Οι διαφορές πρέπει να αφορούν κυρίως το μέγεθος της οθόνης και το λογισμικό, εμπλουτισμένο με το πακέτο S-Suite που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το στυλό με όλες τις δυνατότητές του.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η βάση υλικού της κορυφαίας γκάμας, απλώς πρέπει να δείτε ποια είναι η νέα κάρτα σύνοψης που εμφανίστηκε GeekBench. Η πιθανή πρώτη τεχνική δοκιμή του προϊόντος εμφανίστηκε πρόσφατα στη γνωστή εφαρμογή, η οποία αποκάλυψε τόσο τον τύπο του επεξεργαστή, το μέγεθος της μνήμης RAM όσο και την έκδοση λογισμικού Android.

Samsung Galaxy Note 9: Snapdragon 845, 6GB RAM και Android Oreo 8.1

Σημειώσεις 9 δοκιμές
Σημειώσεις 9 δοκιμές

Το κορυφαίο εύρος αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο Αύγουστο. Το πρώτο υλικολογισμικό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σίγουρα ορισμένες πρώτες μονάδες δοκιμής αν δεν είναι ακόμη έτοιμες θα φτάσουν σύντομα. Η Samsung έχει ήδη στο μυαλό του πώς να φτιάξει το νέο Galaxy Note 9. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως αισθητικά θα ξεκινήσουμε από το Galaxy S9 +. Ο φωτογραφικός τομέας πρέπει επίσης να είναι ο ίδιος όσον αφορά το υλικό.

Αντ ‘αυτού, θα μπορούσε να αλλάξει κάτι από την άποψη του λογισμικού το οποίο, όπως γνωρίζετε, είναι ικανό να κάνει τη διαφορά ακόμη και με ουσιαστικό τρόπο. Για την κορυφαία γκάμα, τότε ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845 και η μνήμη RAM 6 GB. Από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, η Σημείωση 9 καταφέρνει να πετύχει 2190 πόντους σε Single Core και 8806 πόντους σε multi core. Αυτές είναι επίσης χαμηλότερες βαθμολογίες από την παραλλαγή S9 Exynos 9810. Στη συνέχεια ενημερώνεται η βάση λογισμικού. Στην πραγματικότητα, βρίσκουμε το Android Oreo στην έκδοση 8.1. Σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσουν πολλά άλλα υλικά. Προς το παρόν, ωστόσο, ο επεξεργαστής iPhone X, το Apple A11 Bionic, δεν κατάφερε ακόμη να βρει έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Πηγή | GeekBench