Το Samsung Galaxy Note 9 είναι επικίνδυνο, το Huawei Mate 11 καταστρεπτικό

Είμαστε κοντά στο πρώτο εξάμηνο του έτους, οπότε πλησιάζει Samsung Galaxy Note 9. Ακόμα και σήμερα επιστρέφει στην κορυφή του κύματος Ice Universe, ένα γνωστό διαρροή που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αξιόπιστο πολλές φορές. Σύμφωνα με τον χρήστη, το επόμενο Samsung Note phablet θα είναι ένα μεγάλο άλμα μπροστά από το S9 +, αν και τα δύο προϊόντα θα έχουν πολλές ομοιότητες.

Συγκεκριμένα, το προϊόν πρέπει να έχει το ίδιο σχέδιο και φωτογραφικό τμήμα με τη νέα κορυφαία γκάμα. Όσον αφορά την απόδοση του υλικού, λίγο ή τίποτα δεν θα αλλάξει δεδομένου ότι η βάση θα είναι σχεδόν η ίδια, δηλαδή το Qualcomm Snapdragon 845. Ο πραγματικός κίνδυνος για τον ανταγωνισμό είναι αντ ‘αυτού Huawei Mate 11.

Μεταξύ Samsung Galaxy Note 9 και Huawei Mate 11

Η Huawei τα πάει πολύ καλά με τον ανταγωνισμό και κατάφερε να το κάνει να γίνει iPhone X φτηνός. Το ολοκαίνουργιο και όμορφο Mate RS, στην κορυφαία του έκδοση, κοστίζει στην πραγματικότητα πάνω από 2000 €. Για αυτό το κόστος, ωστόσο, το κινεζικό σπίτι σίγουρα δεν συντηρήθηκε τοποθετώντας τα πάντα και πολλά άλλα στη νέα κορυφαία γκάμα.

Απλώς σκεφτείτε ότι η συσκευή διαθέτει ακόμη και 2 συσκευές ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, μεταξύ των οποίων ένα τσιπ τοποθετημένο κάτω από την οθόνη. Huawei Mate 11 Όχι μόνο θα είναι ακόμη πιο όμορφο και καινοτόμο, αλλά θα έχει επίσης έναν νέο επεξεργαστή, το Kirin 980, ένα SoC που θα ταρακουνήσει τον ανταγωνισμό.

Το τμήμα φωτογραφίας θα είναι τότε πολύ υψηλότερο από αυτό του Huawei P20 Pro. Το Samsung Galaxy Note 9 δεν θα πρέπει επομένως να μπορεί να ανακτήσει την πρωταρχική θέση στο φωτογραφικό πεδίο αφήνοντας το σκήπτρο στον διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα νέα προϊόντα, οπότε για τώρα ας απολαύσουμε αυτά που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά.