Το Samsung Galaxy Note 9 βασίζεται στο S-Pen για να εκτελεί πολλές ακόμη λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Note 9 θα έχει μπαταρία 4000 mAh

Το S-Pen του Samsung Galaxy Note 9 θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στη χρήση της επόμενης συσκευής. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Σημειώσεις της Samsung είναι διάσημες χάρη στη μαγική μύτη που πάντα συνόδευε αυτές τις συσκευές, αλλά μέχρι σήμερα, οι λειτουργίες της μύτης ήταν πάντα περιορισμένες.

Η Samsung με την επόμενη κορυφαία γκάμα φαίνεται να θέλει να αναθέτει διαφορετικά “καθήκοντα” στη νέα γραφίδα που επιτρέπει στους χρήστες να τη χρησιμοποιούν επίσης ως “σκανδάλη” και συσκευή ελέγχου για μουσικά κομμάτια. Το αναπόφευκτο μας δίνει αυτές τις νέες πληροφορίες Σύμπαν πάγου.

Samsung Galaxy Note 9 και S-Pen

Υπόσχεται να είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό Samsung Galaxy Note 9 όσον αφορά το υλικό και τη λειτουργικότητα. Το προϊόν θα είναι αισθητικά εξοπλισμένο με εμφάνιση παρόμοια με το προηγούμενο μοντέλο, σε επίπεδο υλικού, ωστόσο, αναμένονται πολλές καινοτομίες. Επεξεργαστής νέας γενιάς, δηλ Exynos 9810, 6 GB μνήμης RAM, νέο διαμέρισμα κάμερας και ακόμη πιο προηγμένο Ai.

Μεγάλη σημασία θα δοθεί επίσης στη μύτη που, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έχουν προκύψει, θα επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιήσουν διάφορους ελέγχους. Για παράδειγμα, το πλευρικό κουμπί της πένας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών όταν τοεφαρμογή κάμερας είναι ανοιχτό. Ομοίως, η πηγή αναφέρει επίσης τον έλεγχο των μουσικών κομματιών. Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρασχέθηκαν τελειώνουν εδώ, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα προκύψουν περαιτέρω νέα πριν από την κυκλοφορία και θα είμαστε πάντα έτοιμοι να τις κοινοποιήσουμε μαζί σας.