Το Samsung Galaxy Fold 2 θα μπορούσε να είναι το πρώτο ευέλικτο με προστασία γυαλιού

Το Samsung Galaxy Fold 2 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει πριν από το Galaxy S11 / S20

Ένα κοινό χαρακτηριστικό της πρώτης γενιάς ευέλικτων smartphone όπως το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X είναι η παρουσία ενός πλαστική επίστρωση όπου συνήθως πραγματοποιείται το Corning Gorilla Glass. Όντας πλαστικό, ο βαθμός αντίστασης είναι χαμηλότερος αλλά, από την άλλη πλευρά, έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να κάμπτεται εύκολα. Λοιπόν, μοιάζει έτσι Η Samsung βρήκε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει εξαιρετικά λεπτό και εύκαμπτο γυαλί στο Samsung Galaxy Fold 2.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, αλλά υπάρχουν δύο αρκετά σημαντικές ενδείξεις που μας οδηγούν να το σκεφτούμε. Πρώτον, η Samsung βρήκε μια πολυετή και αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία DoInsys, ειδικεύεται στην παραγωγή σούπερ λεπτού γυαλιού με δυνατότητα κάμψης ξανά και ξανά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα ευρήματα της LetsGoDigital νωρίτερα αυτό το μήνα, η Samsung έχει υποβάλει αίτηση για τρία εμπορικά σήματα από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO). Τα τρία ονόματα για τα οποία ο παραγωγός ήθελε να εγγραφεί είναι «Samsung Ultra Thin Glass “,” Samsung UTG “και” UTG “.

Έτσι, τίποτα επίσημο, αλλά δύο πολύ σημαντικές ενδείξεις που θα μπορούσαν να είναι καθοριστικές. Το Samsung Galaxy Fold 2 θα πρέπει να παρουσιαστεί μαζί με τη γραμμή Galaxy S11 κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για το 18 Φεβρουαρίου (λίγο πριν από το MWC 2020). Σε αντίθεση με την πρώτη γενιά Galaxy Fold που ανοίγει κατά μήκος του κατακόρυφου άξονα για να αποκαλύψει ένα tablet 7,3 ιντσών, το sequel έχει σχεδιαστεί για να είναι μια συσκευή τσέπης που, μόλις επεκταθεί, γίνεται ένα smartphone με παραδοσιακές διαστάσεις (λίγο “όπως το Motorola Razr).

ΔΡΟΜΟΣ