Το Samsung Galaxy A51 θα μπορούσε να φέρει έναν τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Μαΐου 2020 στις 10 ώρες και 23 λεπτά

Το Samsung Galaxy A51 θα μπορούσε να φέρει έναν τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών. Μια νέα διαρροή μας λέει περισσότερα για το επόμενο μεσαίο εύρος της Samsung. Μεταξύ αυτών των τεσσάρων φακών, το smartphone θα μπορούσε να επωφεληθεί από έναν μακρο φακό, αντί για έναν τηλεφακό.

Όπως συνήθως, η Samsung ετοιμάζεται να ανανεώσει το στόλο των smartphone μεσαίας κατηγορίας. Το 2019 Galaxy A cuvée ήταν εξαιρετικό με πολύ καλές συσκευές, όπως το Samsung Galaxy A80 ή το Galaxy A70. Ένας από τους τελευταίους πρώτους εκπροσώπους της γενιάς 2020 μπορεί να είναι ο Samsung Galaxy A51, ο διάδοχος του Galaxy A50. Η διάσημη διαρροή OnLeaks αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη μεσαία γκάμα του κατασκευαστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, το Samsung Galaxy A51 θα είναι εξοπλισμένο με τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών. Μεταξύ αυτών, θα βρούμε έναν κύριο αισθητήρα 48 megapixels, έναν φακό αφιερωμένο στο βάθος πεδίου 5 megapixels, μια εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 12 megapixels και, έκπληξη, έναν μακρο φακό 5 megapixels. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι φακοί μακροεντολής σάς επιτρέπουν να τραβάτε μακροσκοπικές φωτογραφίες, δηλαδή να τραβάτε πολύ κοντά φωτογραφίες των θεμάτων και να αναδεικνύετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Συνήθως, οι τηλεφακοί προτιμώνται έναντι των μακροεντολών, ειδικά για την ευελιξία τους. Ωστόσο, οι μακρο φακοί είναι σημαντικά φθηνότεροι. Η Samsung μάλλον επέλεξε έναν μακρο φακό για να διατηρήσει την τιμή λογική για το Galaxy A51.

Διαβάστε επίσης – Αναθεώρηση Samsung Galaxy A51: πολύ περισσότερο από μια απλή ανανέωση

Οθόνη FHD + και Exynos 9611

Προηγούμενες φήμες έχουν αποκαλύψει άλλα χαρακτηριστικά του φύλλου προδιαγραφών Samsung Galaxy A51. Έτσι, το smartphone θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με οθόνη Full HD + AMOLED 6,5 ιντσών με κάμερα selfie σε σχήμα δακρύων 32 megapixel. Κάτω από την κουκούλα, η συσκευή θα μπορούσε να ενσωματώσει έναν επεξεργαστή Exynos 9611 συνοδευόμενος από 4 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το smartphone θα πρέπει να εκτελεί Android 10 με επικάλυψη One UI 2.0 της Samsung. Όσον αφορά την αυτονομία, το Samsung Galaxy A51 θα μπορούσε να βασίζεται σε μπαταρία 4000 mAh. Τέλος, το μεσαίο εύρος θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε. Αυτή είναι η μόνη πληροφορία που έχουμε αυτήν τη στιγμή. Ερώτηση ημερομηνία κυκλοφορίας, το Galaxy A51 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, ή ακόμη και τον Δεκέμβριο του 2019.

Πηγή: gizbot