Το Rootless Launcher διατίθεται στο Play Store ως εναλλακτική λύση στο Pixel Launcher

Το Rootless Launcher διατίθεται στο Play Store ως εναλλακτική λύση στο Pixel Launcher

Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε ένα κομμάτι της εμπειρίας λογισμικού των smartphone Pixel χωρίς να αγοράσετε ένα, η απλούστερη λύση μόλις κυκλοφόρησε με το όνομα Εκκινητής Rootless. Πρόκειται για μια «τυπική» έκδοση που δεν απαιτεί καμία άδεια root για να έχει τις ίδιες λειτουργίες με το Pixel Launcher (η οποία έχει περιορίσει τόσο πολύ τις άλλες εφαρμογές). Είναι επίσης μια απευθείας θύρα από το Launcher3.

Σε γενικές γραμμές, οι λειτουργίες είναι σχεδόν ίδιες με το αρχικό Pixel Launcher, αλλά με μερικές προσθήκες και μόνο μερικές παραλείψεις. Η ροή Rootless Pixel Launcher μοιάζει με τις άλλες συσκευές, με το πλαίσιο σε σχήμα χάπι στη γραμμή αναζήτησης Google στην κορυφή αντί για το λογότυπο. Λείπουν επίσης οι συντομεύσεις εφαρμογών εάν την εγκαταστήσετε στο Android 9 Pie.

Εκκινητής Rootless

Δυστυχώς, για να αποκτήσετε την πλήρη λειτουργικότητα της Ροής, πρέπει να κάνετε λήψη και της συνοδευτικής εφαρμογής.

Εκτός από αυτό, έχετε την ίδια λειτουργικότητα με το widget “Με μια ματιά“, Η ίδια ρύθμιση με την αρχική οθόνη με το widget αναζήτησης Google στο κάτω μέρος και στο lo ίδια κύλιση προς τα πάνω για πρόσβαση στο συρτάρι της εφαρμογής.

Όσον αφορά τις προσθήκες, ωστόσο, είναι δυνατό χειροκίνητα επιλέξτε από μια χούφτα θέματα και ακόμα εφαρμόστε ένα πακέτο εικονιδίων. Υπάρχουν επίσης οι ίδιες επιλογές για αλλαγή σχήματος εικονιδίου και ενεργοποίηση / απενεργοποίηση σημείων ειδοποίησης ή περιστροφή της αρχικής οθόνης.

Η λήψη του Rootless Launcher είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του Play Store κάνοντας κλικ στην ακόλουθη εφαρμογή:


Εκκινητής Rootless
Εκκινητής Rootless

ΔΡΟΜΟΣ