Το RMC Sport αυξάνει την τιμή συνδρομής λίγο πριν από την έναρξη του Champions League

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το RMC Sport θα αυξήσει την τιμή της συνδρομής για πελάτες που δεν έχουν SFR. Αντί για 19 ευρώ το μήνα, θα πρέπει τώρα να πληρώνουν 25 ευρώ το μήνα, εκτός εάν συμφωνήσουν σε μια περίοδο δέσμευσης ενός έτους. Κακές ειδήσεις για τους καταναλωτές καθώς πλησιάζει η επανάληψη του Champions League.

Το RMC Sport θα κάνει κάποιες αλλαγές στον τύπο συνδρομής του, αναφέρει ο L’Équipe. Οι πελάτες που δεν έχουν εγγραφεί στο SFR θα πρέπει σύντομα να πληρώσουν την τιμή των 25 ευρώ το μήνα, έναντι 19 ευρώ αυτήν τη στιγμή. Επομένως, μια αρκετά σημαντική αύξηση σχεδόν 30% ταυτόχρονα. Θα είναι δυνατή η διατήρηση της τιμής των 19 ευρώ το μήνα, αλλά αυτό θα απαιτήσει δέσμευση για ένα χρόνο. Πρόβλημα όταν ορισμένοι χρήστες εγγραφούν μερικές φορές περιστασιακά για να ακολουθήσουν έναν συγκεκριμένο διαγωνισμό και το ενδιαφέρον της ανθοδέσμης μειώνεται σε τίποτα το καλοκαίρι.

RMC Sport: περίοδος δέσμευσης ενός έτους ή αύξηση τιμής 6 ευρώ ανά μήνα

Για τους συνδρομητές SFR, τίποτα δεν έχει αλλάξει: μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από το RMC Sport για το ποσό των 9 ευρώ το μήνα χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτούν. Για τον ISP, δεν είναι απαραιτήτως ζήτημα να κερδίσετε χρήματα απευθείας μέσω συνδρομών RMC Sport, αλλά να πείσετε τα νοικοκυριά να στραφούν σε ένα σταθερό πακέτο διαδικτύου SFR και να αφαιρέσουν το μερίδιο αγοράς από τους ανταγωνιστές τους στην αγορά τηλεπικοινωνιών. .

Υπενθύμιση, το RMC Sport είναι πολύ ακριβό για την Altice. Τον Ιούνιο του 2019, το γράμμα Α προκάλεσε απώλειες που εκτιμάται μεταξύ 220 και 280 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο για το αθλητικό πακέτο. Ειδικότερα, τα δικαιώματα μετάδοσης με κολοσσιαίο κόστος. Η SFR είχε σπάσει το κουμπαρά της για να στερήσει το Canal + και να είναι το Sports Sports από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς. Πιστεύουμε ιδιαίτερα στο Champions League: 1 δισεκατομμύριο ευρώ για να το μεταδώσουμε από το 2018 έως το 2021. Για την Premier League, 120 εκατομμύρια ευρώ δαπανούνται ετησίως.

Διαβάστε επίσης: RMC Sport: πώς να εγγραφείτε στο κανάλι στο Orange, Free, Bouygues και SFR;

Η αύξηση των τιμών δεν είναι ακόμη επίσημη, αλλά το RMC Sport θα πρέπει να το γνωστοποιήσει σύντομα. Εδώ εξηγούμε πώς να διαγραφείτε από το RMC Sport εάν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας. Ο χρόνος έχει επιλεγεί σωστά: η επανάληψη του Champions League έχει προγραμματιστεί σε λίγες εβδομάδες. Μετά τους προκαταρκτικούς γύρους, η κλήρωση για τα pools θα πραγματοποιηθεί επίσης την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 στις 6 μ.μ. Οι PSG, OL και LOSC έχουν προκριθεί.

Πηγή: Η ομάδα