Το RED by SFR προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα για κινητά

Το RED by SFR προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα για κινητά

Μετατόπιση. ο 23 Αυγ 2019 στις 10 ώρες και 29 λεπτά

Το RED by SFR προσφέρει τώρα μόνο ένα πρόγραμμα για κινητά. Διαθέσιμο από 10 € το μήνα, η προσφορά είναι πλήρως ευέλικτη ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειές σας. Είναι επομένως δυνατό να αυξηθεί ο όγκος του φακέλου δεδομένων 4G όταν θέλετε. Αξιολογούμε αυτήν τη νέα συνδρομή χωρίς δέσμευση.

Όχι περισσότερα σχέδια RED 5 GB, RED 40 GB, 60 GB και 100 GB, Η RED από την SFR αποφάσισε να μειώσει την προσφορά της σε μία μόνο συνδρομή χωρίς δέσμευση, εξηγεί ο χειριστής στον ιστότοπό του. Από τώρα και στο εξής, όλοι οι συνδρομητές πρέπει να επιλέξουν ένα τυπικό ενιαίο σχέδιο με πρόσθετες επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Οι συνδρομητές RED από SFR καταλήγουν σε υπερβολικά υψηλούς λογαριασμούς έως και 500 €!

Το RED by SFR μειώνει την προσφορά του σε ένα μόνο πρόγραμμα για κινητά χωρίς δέσμευση

Η τυπική προσφορά, χωρίς πρόσθετη επιλογή, περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα, απεριόριστα SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, Ευρώπη και υπερπόντια διαμερίσματα και φάκελο δεδομένων 40 GB. Αυτό το βασικό πακέτο είναι προσφέρθηκε να 10 ευρώ το μήνα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή η προσφορά δεν θα ικανοποιήσει όλους τους συνδρομητές. Για τους πιο άπληστους, είναι δυνατόν ναπροσθέστε δεδομένα όπως θέλετε στο φάκελο της συσκευασίας. Εδώ είναι οι τιμές:

  • 20 GB περισσότερα δεδομένα, δηλαδή 60 GB: επιπλέον 5 €, δηλαδή συνολικά 15 €
  • 60 GB περισσότερα δεδομένα, ή 100 GB: επιπλέον 10 € ή συνολικά 20 €

Για να επωφεληθείτε απόεπιπλέον 15 GB δεδομένων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην υπόλοιπη Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στον Καναδά, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 5 €. Αυτές οι νέες φόρμουλες διατίθενται στην ίδια τιμή με τις προηγούμενες προσφορές. Από την άλλη πλευρά, αυτό το νέο πλέγμα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία, ειδικά όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Για να προσαρμόσετε την προσφορά τους ανά πάσα στιγμή, το RED by SFR καλεί τους συνδρομητές να μεταβούν στην περιοχή πελατών του ιστότοπού του ή απευθείας στην εφαρμογή RED & Moi, διαθέσιμη σε iOS και Android. Τι πιστεύετε για αυτόν τον νέο τύπο;