Το RED ακυρώνει το υδρογόνο 2 μετά το φιάσκο του υδρογόνου ένα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το αφεντικό της RED Jim Jannard ανακοίνωσε ταυτόχρονα την παραίτησή του και την ακύρωση του Hydrogen 2, του smartphone με την «ολογραφική» οθόνη. Ο ηγέτης εξηγεί την παραίτησή του από την ηλικία και τα προβλήματα υγείας του, αλλά δεν επεκτείνεται στους λόγους για την ακύρωση του διαδόχου του Hydrogen One. Ωστόσο, είναι σαφές, ένα χρόνο αργότερα, ότι το smartphone του κατασκευαστή εξοπλισμού βίντεο δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις του.

Το αφεντικό της RED μόλις ανακοίνωσε την παραίτησή του προς έκπληξη όλων: ο σχεδιαστής, εκπαιδεύοντας τον Jim Jannard, δεν είναι μόνο γνωστός για την κυκλοφορία του RED, αλλά και για την ίδρυση της μάρκας Oakley. Σε ένα δελτίο τύπου, εξηγεί ότι μόλις έγινε 70 ετών και πάσχει από “Μερικά προβλήματα υγείας” και επομένως είναι καιρός να “Να συνταξιοδοτηθούν”. Στην επόμενη πρόταση, ανακοινώνει χωρίς περαιτέρω εξήγηση και σε μια πρόταση με την περίεργη διατύπωση της διακοπής του προγράμματος υδρογόνου: «Έχω εγκαταλείψει το πρόγραμμα υδρογόνου, το οποίο είναι το τέλος μιας καριέρας που περιλαμβάνει τους Oakley, RED Digital Cinema και HYDROGEN».

RED ρίχνει στην πετσέτα: δεν θα υπάρχει smartphone Hydrogen 2

Στο τέλος του δελτίου τύπου, ο Jim Jannard ισχυρίζεται ωστόσο ότι το Hydrogen One θα συνεχίσει να διατηρείται: “Το Hydrogen One θα συνεχίσει να υποστηρίζεται στο μέλλον”, εξηγεί ο πρώην ηγέτης. Αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι η μικρή κοινότητα χρηστών θα συνεχίσει να επωφελείται από ενημερώσεις ασφαλείας και σημαντικές ενημερώσεις Android για λίγο. Αν και η διάρκεια αυτής της υποστήριξης δεν είναι ακόμη γνωστή. Ακόμα κι αν ο Jim Jannard δεν μιλά πολύ για τους λόγους ακύρωσης του Hydrogen 2, είναι σαφές ότι το smartphone δεν βρήκε ποτέ το κοινό του.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung θέλει να κάνει ολογραφικές οθόνες καλύτερες από το Red Hydrogen One

Η λεγόμενη “ολογραφική” οθόνη της έχει περιγραφεί πολλές φορές ως τέχνασμα, το οικοσύστημα των επαγγελματικών μονάδων κάμερας δεν υλοποιήθηκε ποτέ, ο αισθητήρας φωτογραφίας ήταν κακής ποιότητας για ένα smartphone αυτής της τιμής – και για να το ολοκληρώσω, Πλευρά του τεχνικού φύλλου, η επιλογή του Snapdragon 835 δεν είναι σέξι σε ένα πρόσφατο smartphone που πωλείται πάνω από 1200 δολάρια. Ωστόσο, τον Ιούλιο, ανακοινώθηκε ένα δεύτερο smartphone, εκτός από μια νέα ενότητα που υποτίθεται ότι θα καταγράψει 8K βίντεο.

Πηγή: Αστυνομία Android