Το Read Dead Redemption 2 έχει προγραμματιστεί για την κυκλοφορία του Google Stadia, μπορείτε να το παίξετε στο smartphone σας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 7 Οκτωβρίου 2019 στις 17 ώρες 08 λεπτά

Εκτός από το ότι βγαίνει σε υπολογιστή, ο τίτλος του Rockstar ενσωματώνει επίσης τη λίστα των παιχνιδιών Google Stadia. Επομένως, θα πρέπει να παίζεται σε smartphone και tablet!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι παίκτες υπολογιστών είχαν την ευχαρίστηση να μάθουν ότι το Red Dead Redemption 2 θα προσγειωνόταν στο αγαπημένο τους μηχάνημα στις 5 Νοεμβρίου, το οποίο είναι πλέον λιγότερο από ένα μήνα. Θα είναι επίσης δυνατό να τραβήξετε την πιστωτική σας κάρτα από τις 9 Οκτωβρίου για να προπαραγγείλετε τον τίτλο στο Rockstar Games Launcher.

Ο τίτλος αναμένεται σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του βασικού Epic Games Store τον Νοέμβριο ή στο Steam ένα μήνα αργότερα. Αλλά πέρα ​​από αυτές τις συμβατικές φόρμες, το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει επίσης στο Google Stadia, την υπηρεσία συνεχούς ροής βιντεοπαιχνιδιών. Το παιχνίδι λοιπόν ενώνει έναν αρκετά σημαντικό και ελκυστικό κατάλογο τίτλων, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε Cyberpunk 2077, Windjammers 2 ή Assassin’s Creed Odyssey, να απαγγέλλουν κανέναν άλλο εκτός από αυτούς.

Ένας όμορφος τίτλος

Είναι δύσκολο να ονειρευτείς έναν καλύτερο τίτλο για την έναρξη της υπηρεσίας στη Γαλλία, η οποία μπορεί επομένως να είναι περήφανη που προσφέρει τον τίτλο του Rockstar όταν κυκλοφορεί. Για τους παίκτες, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να φορούν το κοστούμι Outlaw απευθείας στο tablet ή το smartphone τους. Για το στούντιο, αυτός είναι φυσικά ένας καλός τρόπος για να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Ως υπενθύμιση, το Google Stadia θα επιτρέπει σε χρήστες που δεν διαθέτουν κονσόλα παιχνιδιών ή υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών να παίζουν παιχνίδια AAA σε άλλες συσκευές, όπως η τηλεόρασή τους (μέσω Chromecast) ή το tablet τους. Αυτό χωρίς εγκατάσταση ή λήψη. Ωστόσο, η υπηρεσία απαιτεί μια αρκετά σταθερή σύνδεση: τουλάχιστον 10 MB / s για ροή Full HD. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να περιμένουμε τις δοκιμές να βγάλουν συμπεράσματα, αλλά είναι βέβαιο ότι με έναν κορυφαίο τίτλο όπως το Red Dead Redemption 2, το Google Stadia έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα.