Το PS5 φτάνει, η Google καταστρέφει την αυτονομία των smartphone Android, ο Firefox αλλάζει το όνομά του, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το PS5 θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου 2020, η Google κατηγορείται ότι καταστρέφει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των smartphone Android, ο Mozilla Firefox αλλάζει για άλλη μια φορά το όνομα και το λογότυπό του.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

PS5: παρουσίαση του νέου Playstation στις 12 Φεβρουαρίου 2020;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony σκοπεύει να παρουσιάσει το PS5 σε μια συνάντηση στο PlayStation με τις Activision, EA και Ubisoft στις 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ένα εσωτερικό email. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα διαθέσιμα παιχνίδια κατά την κυκλοφορία, όπως το Ghost of Tsushima και το πολυαναμενόμενο The Last of Us 2. Στη διαδικασία, η Sony θα παρουσίασε επίσης μια πρώτη ματιά στα νέα χαρακτηριστικά του PS VR 2, το νέο σετ κεφαλής εικονικής πραγματικότητας.

Διαβάστε: Η Sony θα μπορούσε να παρουσιάσει το PS5 στις 12 Φεβρουαρίου 2020

Το smartphone σας Android έχει προβλήματα αυτονομίας; Είναι λάθος της Google

Οι Υπηρεσίες Google Play, η συσκευή Google που φροντίζει να ενημερώνει τακτικά και να φροντίζει για τις ειδοποιήσεις, τη λειτουργία των εφαρμογών Google και τις λειτουργίες στο παρασκήνιο, κατηγορείται για καταστροφή της διάρκειας ζωής της μπαταρίας πολλά smartphone Android, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα. Από την τελευταία ενημέρωση, οι χρήστες υποδεικνύουν ότι το smartphone τους δεν κρατά πλέον την ημέρα. Οι Υπηρεσίες Google Play εμφανίζονται ακόμη και στην κορυφή των πιο ενεργειακών εφαρμογών ή στοιχείων. Να είστε βέβαιοι ότι η Google πιθανότατα θα πραγματοποιήσει μια επιδιόρθωση σύντομα. Εν τω μεταξύ, υπάρχει μια λύση για την επίλυση του προβλήματος. Εξηγούμε πώς στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής των μπαταριών των Υπηρεσιών Google Play

Ο Firefox θα αλλάξει ξανά το όνομα και το λογότυπό του

Η Mozilla εγκαταλείπει για πρώτη φορά την ονομασία Quantum, που επιβλήθηκε από τον Firefox 57, από την έκδοση 70, που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2019. Αυτή η νέα επανάληψη επωφελείται από ένα νέο λογότυπο που είναι απλούστερο και πιο ευανάγνωστο. Ωστόσο, εξακολουθούμε να βρίσκουμε τη διάσημη αλεπού.

Διαβάστε: Ο Firefox εγκαταλείπει το Quantum και αλλάζει το λογότυπο