Το Pocophone F2 υπάρχει: εδώ είναι μια πρώτη ματιά στο σχεδιασμό του

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Pocophone 2 βρίσκεται στο δρόμο. Η Xiaomi αποφάσισε επιτέλους να προσφέρει έναν διάδοχο του πολύ επιτυχημένου Pocophone F1 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018. Μια πρώτη ματιά στο σχεδιασμό της έχει επίσης εμφανιστεί στον ιστότοπο ενός διάσημου κατασκευαστή κιβωτίων. Προφανώς, η μάρκα θα ανταλλάξει την εγκοπή για έναν ανασυρόμενο αισθητήρα selfie.

Στις 7 Νοεμβρίου, η Spigen δημοσίευσε στο επίσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα δύο εξώφυλλα αφιερωμένα στο Pocophone F2, ένα smartphone του οποίου η ύπαρξη δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Ο κατασκευαστής στηριγμάτων χρησιμοποιεί τρισδιάστατες αποδόσεις των Mi 9T και Mi 9T Pro για την απεικόνιση των προϊόντων του. Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη του Spigen, μπορούμε να το περιμένουμε αυτό το Pocophone 2 υποστηρίζει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Mi 9T. Στην περιγραφή του κελύφους, το σήμα καθορίζει ότι η προστασία είναι συμβατή με αυτά τα τρία μοντέλα. Όπως συμβαίνει συχνά, είναι πιθανό το Spigen να λάβει επίσημες πληροφορίες για το smartphone μήνες νωρίτερα.

Όπως μπορούμε να δούμε, το smartphone είναι βελτιωμένο με οθόνη χωρίς περίγραμμα και εξοπλισμένο με ανασυρόμενο μπροστινό αισθητήρα. Στην πίσω πλευρά, ένας κάθετος ευθυγραμμισμένος αισθητήρας τριπλής φωτογραφίας τοποθετείται στο κέντρο. Ως υπενθύμιση, το Pocophone F1 ήταν ικανοποιημένο με έναν διπλό αισθητήρα φωτογραφιών και μια οθόνη με λεπτή εγκοπή. Σύμφωνα με τη διαρροή Tech Auntyji, το Pocophone F2 θα είναι εξοπλισμένο με ένα πάνελ AMOLED και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε επίσης: η δοκιμή μας για το Pocophone F1 από τη Xiaomi

Η Xiaomi αρνείται να συζητήσει το Pocophone F2 προς το παρόν

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, ρωτήθηκε η Xiaomi για το μέλλον της σειράς Pocophone κατά την παρουσίαση του Xiaomi Mi Note 10 στη Μαδρίτη. “Δεν έχουμε πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας προς το παρόν” Η Xiaomi είπε. Προς το παρόν, η ύπαρξη Pocophone F2 παραμένει ανεπίσημη. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Xiaomi pocophone f2

Πηγή: Spigen